一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
屌你 nic chung都做埋pr
@風師兄
Block 9左佢 繼續賣相
無騷擾掛 做kol處事咁高調點得
而家設局比條肥仔
Message話願意免費去酒店扑
到場埋牙就拍片 仲帶4條友黎
除左make noise我諗唔到係咩

佢係有講性 係咸濕
但成個流程都要有人配合先約到佢
咁佢真心膠以為得左

性騷擾同情趣一線之差
但無左引佢出黎果堆字 係咪以篇蓋全呢

Ig 對話得少少 但引佢出黎果堆呢?
從來無覺得佢地有錯
撚死班藍屍狗明明就好撚好波
當然呢件事唔需要套落政治,純粹有人受騷擾而有進一步行為。

先唔將miss pun同政治混淆,想問下你點定義藍絲,係唔係我做一D所謂違背左良知但有相同抗爭理念既就係藍絲?
同埋你又點定義良知?如果係咁,私了同燒鋪頭係咪都失去良知?咁會唔會都變左藍絲?
我真係PR,不過我幫啲大牌子做,駛乜接政治JOB 咁折墮
大把話自己黃嘅𡃁仔都係咁,郁啲就話人五毛、PR
又係就係到玩捉鬼,好快啲真黃都會心淡晒
係篤灰果一刻就唔應該攬住條8婆啦。人係會犯錯,但犯咗番唔到轉頭嘅錯就唔應該再攬死佢啦,對住呢啲咁嘅人真係失望
香港民主最後都走唔出2014個框框,又去返屈人係鬼、投啲尸位素餐既老而不入議會、唔好激嬲共產黨
只係個殼換左天琦,佢個靈魂仲係倉入面根本冇出過嚟
就係兩個女用黃藍做擋箭牌
其實我無話佢係手足
就當佢直頭係藍屍
佢而家玩尻藍屍
有乜必要又要拉返去係咪手足呢個問題
而家我笑尻隻藍屍雞蟲
有咩夠唔夠你講,你都戇尻
ok我字眼用得衰柒左
I mean唔到你好似一個正常社會思維去諗野
14年啲人夠以為用愛可以打動支那啦
結果點啊?
我淨係睇效果同後果姐
件事唔推根本就冇人理
同抗爭無關就已經可以用平時嘅價值觀去評la
被性搔擾又應約為撚人,又鳩又柒,最尾比位人入
問題係人地係咪藍都未確定點解一個二個當哂係同一個人,藍屍另有其人呀Ching, 自己爬下文先啦
見到條臭西有今日都鄧D1 D4 開心
肥仔同藍屍兩個人黎
我對email 冇咩意見,公道講當日佢冇份督

但另一個......心情係點大家心照
Story廣州人係呢個底褲事主
開兩次房藍絲係另一個
應該無錯?
就當佢唔係藍
玩尻戇尻雞蟲有咩問題
#96439...
2條友黎嫁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞