一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
弱智
兩件性質不同

廢老有還手
肥仔衰咸濕

廢佬還手先私了
肥仔就....
玩黑警又唔見你講黑白是良知
小事化無算啦已經大把pr開po玩互鬥
咁樣磨落去為啲濕碎嘢嘈都冇意思
法律同道德點解可以拉埋嚟講?
係社會契約失效嘅時候 違法達義係一個取得社會公義嘅方式 過去嘅運動都係根據呢一點而進行
但係係呢件事上面 到底邊一忽係同社會公義有關?
都係嗰句 撚鳩弱智仔呢件事 唔好拉埋政治講 呢件事係成個世界無邊個國家係會覺得係正確
點解唔係,2件事有得比?
笑撚死開live欺凌個弱智肥仔講到自己違法達義勇武手足睇到真係唔知好嬲定好笑
push
手足:原來我同欺凌弱智仔冇分別
偽黃雞篤手足出黎俾狗私刑還押好濕碎
miss pun篤灰個刻已經割左啦,
不過香港地大波小小D毒撚就扯哂旗
不過毒撚從來都唔係抗爭戰力,wfc
玩藍絲我就覺得真心冇問題 但督手足呢下真係點都幫唔落
連登仔:多謝miss pun 連同黑警成功消滅左兩個炸彈暴徒,贏番香港
藍絲死攬d垃圾我地又要學?
低質拖後腿就飛起佢啦
建制飛起容海恩唔學走去學人攬何君堯「不割席」
深黃傻粉只係on9藍絲嘅另一個極端
呢個真 某d香港人既本質無論政見係點都無改變過
P
真心唔知嘈呢單有乜用,搞到成版都係,零建設

最多咪睇下算,滿足少少好奇心,係都會,但使咪為𠰋啲咁嘅嘢浪費重要資源同時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞