一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
其中一條仲輸緊

https://youtu.be/Ulh8M1RD1Yc

個個淨係識討論無聊嘢唔做任
岩岩睇都仲見到佢story, 可以自己睇
老豆揾仔都割
玩雞蟲撚有話係抗爭
你弱智?
慘變condom囉
俾人打斷腳坐緊前途盡毀重要俾人話懷疑佢食人血饅頭先督佢
成班瞓咗幾耐 潘書韻從來都唔係同路人 屌
係,佢講野果種tone真係好似5-60歲咁一睇就知上左年紀
食下花生算
既然依單old news炒得起 睇佢仆街都係好事
撚到肉唔肉酸係其次呀下
冇人話咁係抗爭咁,你好似又quote錯又get錯
玩雞蟲係啱就一定要我做? 你弱智?
救火係啱唔通火燭我又要去救火
屌同路人屌得咁落力
同路人,自己人,真係聽到都作嘔。
一定要關黃藍事先攬? 你個腦得睪丸咁大?
玩尻仆街雞蟲唔撚讚得嘅,一定要關黃藍事先讚得
係啦 黃袍加身 做乜都要攬啦
雖然今次其實唔太關顏色事
同路人? 潘書韻同炸彈案手足係咪同路人呀咁
玩雞蟲無錯呀,睇你點玩啫佢咁蠢要公開又做到咁搞到自己一身蟻啫,但你岩先又幫佢兜話人地不知幾醒靠哩樣野r更加多金主,都係睇你點演繹啫你咁講完都間接話人用拿渣手段吸金啫⋯⋯莫非你又係pr?
撚有同路
佢為少少錢 篤左2個手足坐監
玩尻仆街雞蟲本來就大快人心
係你抹黑成拿渣手段
發生咩事?
唔知, 冇睇到今日呢兩條友有事發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞