一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
黃圈最大分化就係email同miss pun唔搞咁多事就唔會有機俾人乘
真心 你話我道德撚都係咁話

兩條女心地係好撚差 擺到明欺善怕惡姐 仲叫人奶鞋底 痴撚線?條友好明顯係有問題,姑勿論係咪真弱智,唔見得欺負呢啲人有啲咩咁威,你話佢藍絲,至少睇條片反映唔到,成班人見有得欺凌就搵藉口講姐,條片佢都話冇留意抗爭事件,咁都可以屈藍絲?

心地差就梗 幾靚都冇用啦 前提仲要唔靚。
多謝提醒 已block
左膠幾時原諒黑警同林鄭
你分化
成班毒撚屌唔到人就話人臭雞架啦
你睇下hi 女學霸
(按住良心先)我覺得呢單野呢, 就10成10係個肥仔唔岩嫁啦......邊有人約人就罵人黃絲雞嫁~ 係咪先~ 咁佢比人玩都正常既...係咪藍屍就可以免費性騷擾先~

對D女人真係好唔公道, D狗別蝦女人...
你咪弱智
班毒撚話人臭雞嘅同時,咪又係放大人地張相黎睇

一定要攬
Sm藍絲係為咗增強士氣,啲藍絲識咩吖
要吹點都吹到 不如你駁唔到就潛啦
可能成個場面冇咁尷尬呢
對準政權,佢哋無辜的

北京先係幕後黑手
白卡佬識book酒店 約人扑野
仲醒撚過你
係wor
佢哋只識搞d弱智既
欺凌人點會增強到士氣,你咁樣同班差佬亂打人之後係到叫有咩分別
好多人當豬西email係寶,一定課左好多金
連登仔加油向藍絲學習啦
最好學埋人地傳fake news 死攬自己人
最後成為下一代藍絲 完美結局

「與怪物戰鬥的人,應當小心自己不要成為怪物。當你長久凝視深淵時,深淵也在凝視你。」
酒店係miss pun book 錢係肥仔比
肥仔無業
詳細係email直播睇到
白卡佬都有性需要㗎
收皮啦5毛扮撚完黃
扮得好撚柒呀
Email同miss pun已被捕 2
https://lih.kg/fJQCeT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

收皮啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞