一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
幫幫手 有手足整左個國際channel 撐得好辛苦 需要更多subscription, 分享及like

https://youtube.com/channel/UCWGeZMKEf_aZSD4LZ611mcg

https://twitter.com/blackheaddown/status/1283484043158237185?s=20
https://hk.news.appledaily.com/local/20190929/46N5RVEOZ57YKG3F5BNMW2DFLE/

提提大家 之前呢單個事主都比人話有唐氏、弱智,又係話咩睇樣睇佢言行就知。
最後成班集體炒車
我就好少見黃既會屌人廢青既
不過睇怕你都唔係黃啦死廢老
總之黃就大晒
無人話關事喎,而家純粹條女被人騷擾,再約條友出黎屌柒佢都有問題?
同埋就係你呢D成日迷戀企係道德高地感覺既人,狠狠地地去批鬥同路人,變相支持藍絲。比著今日個角色既藍黃調轉,你估下藍絲個邊會唔會去批鬥個女事主
我本身都唔知佢哋做咗咁多衰嘢 跌眼鏡
不過如果唔計黃藍我都唔覺得佢哋做嘅嘢幾冇良知
上次連登炒車都係話人弱智
所以樓主果句「有時真係好羨慕藍屍」
咪證明佢踩左入尼采句野個trap囉
你分對錯唔係因為Miss Pun做左咩,而係因為政治陣營
老實講依D將黃絲既心智同道德都拉低既人,真係趕客架,
中共最想見到
唔知會唔會發展成兩邊互告呢?
嗯...姐係條仔就想搞pun, pun就想私了, 就約左佢出黎撚左一撚...咁...

唔知會唔會玩到入去坐呢..其實我覺得呢D仔, 報狗咪算, 做咩要私了...
你知唔知好多明星俾人(性)騷擾都係多一件事不如少一件事,直接block或者唔理就夠?
好似miss pun email呢類垃圾鍾意出名咪放上網公審
好玩唔玩,玩到開live仲要玩著個疑似弱智既
我祝佢地上庭審到入冊
連登仔:炸彈手足係偽藍,佢地賣波波相先係深黃,你引戰你係五毛狗
咁樣都算過火?
依種叫警惕世人
班仆街唔性騷擾人
咪唔會有事發生
佢網絡上騷擾得人
就肯定唔只淨係騷擾一個啦
講真block柒佢咪算,要處理佢好簡單,再唔係咪由佢獨守空房,洗鬼真係出到黎live自己撚傻仔咩,又唔係唔知自己多藍絲mon, 要私了嘅大可以唔公開架啫公開得咪又係想做話題,但依加比人拉埋真心百害而無一利
以後連登公審人我一定報警
告佢不等於報狗
你識唔識
咪懶醒啦,你正常人一個會唔會俾人拍住都照除淨條底褲呀都唔走呀?咁撚kinky咩
重複幾次叫班狗拉哂佢哋
跟住扮俾人屈pr
笑死你未
你都擺明mentally-challenged,生得樣衰啲又話智障
https://hk.news.appledaily.com/local/20190929/46N5RVEOZ57YKG3F5BNMW2DFLE/

提提大家 之前呢單個事主都比人話有唐氏、弱智,又係話咩睇樣睇佢言行就知。
最後成班集體炒車
咩叫擺到明?睇樣就知人地係弱智?大家都唔係未炒過車啦,成班on9仔見到人地個樣似弱智就左膠心理泛濫,識得長期性騷擾人地又book酒店房應約有幾撚弱智呀?
佢哋抵拉喎
屋企住匡智附近 我見親啲弱智都好純好乖
個肥仔老豆老母好明顯冇好好管教佢
一早叫佢地兩個跟我風花雪月好過啦,搏咩都唔好啦,連登仔都話係偽黃
其實冇道德既係你地深黃傻粉喎
因為你地既是非觀純粹建築係立場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞