一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
咁撚得閒出聲幫條見撚到都想中一搥嘅on9肥柒
篤灰仆街都撐,果然係cctai
唔係肥柒咁簡單,重點係支那肥柒
唔狙擊邊有糧出
係黃咁又點?上得呢到個個都係黃,但係質素高低就有好大分別,黃唔係大晒,唔好拎住呢樣野黎做擋箭牌,唔識分是非黑白有錯都盲撐,好學唔學學埋藍屍啲衰嘢
玩尻條支那淫蟲你覺得錯?
算啦,對同類有同情心好合理,我唔怪你
屌佢篤灰唔代表唔可以撐佢玩尻支那淫蟲
出名既人就更加要謹言慎行
明知自己一做得唔好就會比其他人大做文章
影響到自己既陣營
件事明明可以有更好既處理方法
你可以唔理佢 甚至乎報警
搞壇咁既野
只會比人覺得你人格卑劣
左膠,咁佢之前比人狂性騷擾你唔出聲既
玩尻支那淫蟲 → 人格卑劣
唔玩支那淫蟲 → 賣J圖 → 臭雞 → 人格卑劣

有咩分別
PR點會攻擊藍屍
你老味你食屎啦,而家係行為問題呀,如果佢目的係為正義既,咁手段係點無所謂,條友都根本為發泄既,仲要恰個睇樣都弱智既,你仲要幫!

樓主老婆比人打強,條友臨走講左句"光復香港 時代革命", 手足黎算啦,咁呀
洗底呀!
唔攬都唔會開幾十個post狙擊
呢啲臭雞
由佢自生自滅
唔駛特登踩或者保
係唔係某國既淫蟲跟本唔係重點
你咁去玩鳩一個貌似弱智既人士
唔係人格卑劣?

賣相就已經係第二件事啦 一單還一單
沒有對錯 只有藍黃
攬你老母,關於抗爭既 勇武買武器嗰啲就話攬啫,唔包與抗爭無關既戇鳩野,快撚啲死啦兩個臭閪
收皮啦P牌狗,你呢啲咪賤種藍屍心態囉,表面上係香港人實際上思想同性格都係一條大陸喱
睇完樓主篇文你都好似無睇過咁
你低能定點
死攬唔會幫到場運動
但係狂狙擊就有助對家將件事同黃營扯上關係再抹黑

根本玩尻隻支那淫蟲就大塊人蔘
係班PR屈尻隻支那豬係弱智,再扯到黃藍,繼而抹黑黃營
就算唔玩隻支那豬都會話佢黃屍臭雞㗎啦
push
支持阿si r嚴正執法 清除我方敗類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞