一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
屌你老母啦樓主
篤灰撚都盲撐?
頂多咪當係搵sp
拗到佢係雞蟲 咁我只能認同潘書韻做雞啦
其實冇嘢㗎,係你哋一堆沖出嚟覺得佢好似俾人撞破誤將J圖妹當係私鐘好慘咁咋嘛。

同埋我哋睇得開心,本來就冇嘢
係你哋衝出嚟啫
佢唯一柒嘅位就係開live搞到俾狗拉

成功約到sp,又冇問how much 都唔得
其實想搵屄屌但柒咗咪認囉
又要兜
哇好犀利喔
有D亂?
PR應該幫政府去拎連登仔內亂, 咁就應該係屌9 MISS PUN
5毛就同PR同一家, 應該都係屌9 MISS PUN
咁姐係話PR=5毛
但5毛就會扮激進俾人覺得連登仔好ON9
言語當中會話就算殺人放火都攬(?)
咁依家就PR 對立 5毛,
依單野,就係2條ON9為左玩人,去令到PR 同5毛出晒黎玩
咁總結,點解要幫依2條ON9先?
救佢地對運動無幫助之如, 只會放棄左好多時間去幫其他人同事
唔幫佢地, 佢地都係入去坐下, 或者告唔入添,
咪由D PR 5毛, 自HIGH咁去屌依2條友, 根本就應該同班PR一齊屌,
大家一齊屌, 快快手屌完咪算, 班PR要SPIN去藍黃, 去攻擊黃既話
咁好應該做一次左膠, 一齊去屌2條8婆, 反正都係對件案完全無幫助
呢一個鐘頭留言既人士
請自動加名到pr list

https://bit.ly/lihkg_on9_list
想搵屄屌但柒咗可以賴邊個?
兜咩啫
我聽日加曬你地入去生死冊先
即係有條柒頭想搵屄屌但柒咗
一班柒頭(即係你)沖出嚟幫佢兜
唔係呢
你諗清楚先
(1)你話肥仔當佢係私鐘,request 供應性服務

成唔成立先?由始至終都係你情我願,冇問過價

(2)其實想搵屄屌但柒咗

約sp唔係搵閪屌唔通捉象棋咩
柒左嘅位係邊?miss pun 自己失德放人上網?
你up乜鳩呀
篤灰撚 我撐你條命
護航做得佢咁柒,都算好笑
即係條柒頭搵屄屌柒左
你就幫佢兜
話人失德乜乜柒柒
更正少少 佢有問過價渣波
但係約炮片就係免費約
邊有咁多pr同5毛
成件事係屌個KOL恰個弱智仔開live on9當有趣
唔好copy and paste 啦
我都知我阻住你收工
俾啲反應得唔得
前言不對後語 思緒又混亂 淨係識得屌人PR
早啲休息好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞