一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
撚只當議助condom咩,19年12月嗰陣已經屈過一次九十二籤案既D1同D4啦,仲要擺鳩人地個人資料上網,到佢地俾人拉嗰陣一次道歉都冇啊

20年7月尾先係藍絲SM事件啊,根本嗰陣啲人係已經有先例先大力屌潘鳳啊,你估真係大愛膠咁簡單咩,係潘鳳條友由頭到尾人格有問題啊
連登越嚟越多五毛,係咁批鬥同分化同路人。
我唔係miss pub fans, 但見到佢係咁比五毛批鬥同無限放大過失。
咁樣賣隊友叫同路人?之前就篤灰,依家就賣埋助議,自己unun腳走咗佬,有啲課金傻閪就送錢同佢洗,你老味呢啲閪人,有著數邊個都背叛,你同我講同路人?
個post好環保
平時成日話黑白是良知
藍絲就係冇良知覺得自己啱先唔割
最尾竟然係叫人仿效藍絲
推上去
唔係要吹奏樓主
但係佢拎得出黎既資料,都可以考證得到
多得你哋cctoy成日死攬啲垃圾先會滋生啲lunch哥之流
無恥果方面你又真係學足藍絲
你就梗係想攬啦
你呢種時事毒撚都唔知幾耐未掂過女人
都係個句
唔完美,可改善
含撚啦你,屌你老母
你兩單䘄柒啊傻閪,同埋你自己睇你個topic講乜柒啦,一單還一單?含撚啦你
係,𠰴應該鬥Miss Pun啦,由得議助死算
黃絲有良知識分是非黑白 藍屍有冇呀?傻閪
Cctoy又柒
痴撚線呢個po咁都可以有三千幾個like 嗰班人重度?
pop狗又柒
而家時事台係一個人?
樓主去左邊 課左金未
一直喺度睇上面班傻仔想入我又入唔到
明明講玩9傻仔單野可能Miss Pun 80歲唔知做左單咩料都入我數
學藍絲
yes
撚傻仔呢D野唔仔大愛撚上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞