一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
一定係, 所以大家要諗諗,點解人地成功
膠事一則
之不過單嘢玩得個又弱又低既,但廢藍又可以藉機批判同狗一樣道德水平低、又欺凌人...

由佢條仔嗰單計起,無改善過
咁又鳩拉
因為支那淫蟲犯法先 所以佢犯法都ok
其實屙屎都同抗爭無掛唔係
正話屙完篤屎,內疚中
你條P牌狗係咪搞錯咗重點啊,我幾時有話攬條肥仔呀,擘大你個屎眼望清楚啦,依家係話緊兩條女做多左,性騷擾有好多處理方法,影佢樣叫佢道歉咪算囉,又叫人除衫又叫人奶鞋底,呢啲仲衰過網上性騷擾啦
P牌狗精美禮品一份,你係咪J兩條女J到傻撚咗,睇嚟如果佢兩個殺咗你全家你都會多謝手足多謝手足咁樣追住黎奶
又關大愛左膠事?可能啲人純粹on9呢
電子妓女點幫呀
總之係黃既 殺人放火 我都當睇唔到!
藍既就係仆街
你究竟知唔知你自己覆緊啲乜撚嘢
我發覺啲P牌仔閱讀理解都好低分,話兩條女做錯就等於幫條肥仔,你老母生你嗰陣係咪子宮卡住咗你個死人頭搞到你而家變到咁撚弱智啊
唔係尻拉不如你講下反咗咩法
傷害中國人民感情罪?
講真 我都睇唔出佢係藍。佢係影片中連咩抗爭 都唔撚知。
我攬
你究竟知唔知你自己攬緊啲乜撚嘢人
岩呀!黃C 對藍C做乜可以!
都係欺凌個智障肥仔姐!算係咩

死都唔割呀
欺凌又如何
連登就係要團結
不分化
不割
蝦智障都唔割!
我發覺啲P牌原罪論者愛支病病情好嚴重,屌尻條支那淫蟲就上綱上線,你老母生你嗰陣係咪子宮卡住咗你個死人頭搞到你而家變到咁撚弱智啊
傻閪PR算吧啦 扮理性再和應 次次用同一招
我吊你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞