一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
https://hk.news.appledaily.com/local/20190929/46N5RVEOZ57YKG3F5BNMW2DFLE/

提提大家 之前呢單個事主都比人話有唐氏、弱智,又係話咩睇樣睇佢言行就知。
最後成班集體炒車
賣相電子雞唔好扮純情dm兩句想屌你就叫騷擾啦
如果咁都要教訓應該全個連登都要
黃同藍其實係一樣咁極端
所以叫人勿割果時
又記唔記得自己都講過好一句be humble

而家個問題係做既野,仲係咪關事
例如手足針對黑警姦人殺人打人
所以叫人死全家 要佢都去死
兩者真係完全關事

手足私了藍絲,因為班藍絲郁手打人先
而且當初私了原因係黑警唔會拉藍絲
咁私了又係前文後理

miss pun同email果種
平時講下自己賣相賣到買樓
bully人果時就無啦啦一句好多人奶鞋底要比錢啦
仲係咪真係關抗爭事?問題就出在呢度
咁就算唔割都好,仲有咩好理

好似我講過,如果手足私了人果時
無啦啦講自己大把人爭住比錢佢
邊打藍絲阿伯邊講 你月入幾多呀我十皮呀你去死啦
咁係咪無撚謂丫,都唔關事既
會輸民意㗎 -O-O
可能俾咗年費就而家俾人捉咗去坐監,冇得睇,蝕曬。
你駁唔到就屈毛,好心啦
肥仔唔係叫人黃屍嗰條藍屍點解大家都唔自己睇下miss pun ig啲story 炒撚哂車
唔好激嬲共產黨
我淨係知「弱智」去性騷擾人係光環
Email同miss pun已被捕 2
https://lih.kg/fJQCeT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

啱呀。
其實而家已經愈來愈似啦,有時都睇到灰,都唔知係咪d pr特登做到兩極留言令人覺得d黃絲愈來愈低質令人灰心失望,至少我身邊d黃絲唔會咁低質,但兒登多真心膠都唔定
真係唔明每樣嘢分開嚟睇有咁難咩
唔係話黃嘅門檻要拉到有幾高 但成班人淨係識俾人帶風向
有人鬥黃就開始跟埋一份,到多人出嚟屌人鬥黃就個個扮嘢有咩事都屌人"你做咩鬥黃呀你係道德撚你唔係同路人"
自己諗清楚呢條女本身做咗啲咩先啦
依家有人話我哋唔可以分化呀佢做啲咩都撐呀攬呀
喂喂 淨係佢po嘅對話已經有兩個人啦 藍絲同片中人都唔係同一個
你話佢衰咸濕?要唔要睇清楚條女用緊咩身份賺錢?sorry囉如果我唔識佢都會覺得都已經除曬衫影相賺錢,約得出嚟有咩咁出奇
本身根本唔關黃藍事,一直有班人誤會個肥仔係dm講黃屍被放飛機嗰個
你都幫藍絲弱智仔啦
五十步笑百步姐
屌一句打狗增強唔到士氣都夠收佢皮
不過pr死都要執返拃沙我覺得幾好撚啫
幫唔落=.=
預撚咗你會咁講
原來係想比人DQ先參選嫁咩?
你諗清楚你究竟想講乜撚野未啊on9仔
爆炸案手足俾人篤灰拉左?我睇唔到喎
我淨係見到misspun俾人性騷擾好可憐,一定要保護misspun
連登仔見到毒撚稍為有啲身同感受姐
我又覺得冇問題喎
不嬲呢啲嘢你情我願 你睇下個男人其實我又覺得佢幾enjoy
咁你唔通話sm係俾人虐待咩
唔好討論佢哋賣相呢啲先(某程度上一個願打一個願捱)
係條仔搞鳩佢哋先 大把女仔會忍咗佢最多屌鳩佢哋一兩句就算 只不過佢哋真係堂面撚佢啫
我又真係未見過拎白卡令到條仔咁醒 上網性騷擾人 大把弱智都好善良啦
事實上miss pun同email做咗好多嘢 又屌鳩佢哋偽黃
不服來辯
其實佢撚個煩膠藍屍冇咩問題
不過撚完又要拍片仲要講埋間酒店名出嚟,結果比狗搵上門仲拉埋 到底邊個撚緊邊個
淨係累到兩個前線手足被捕已經係血海深仇,加上SM(疑似)藍絲呢啲咁on9既行為都做得出,呢兩個留係自己陣營直頭累全家啦,咁撚鍾意講by any means necessary,放棄豬隊友都係其中一樣喎,又唔撚見你地講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞