一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
其實拋開黃藍之分

個乜尻MISS PUN其實都算係以牙還牙, 不過處理手法真係好肉酸
係呀一個二個炒撚哂車
就當佢唔係藍
玩尻戇尻雞蟲都係無問題
所以我都係話條臭西,而唔係2條臭西
係咪指miss pun 比人搭?
玩尻雞蟲有咩問題
人哋點玩關你撚事
玩佢無問題,但你公開地玩比位人入咪你蠢可以選擇block, 再唔係你鐘意嘅咪私了,依加全世界都知咪搞到自己比mon實佢嘅藍絲篤灰拉撚埋囉,無啦啦live自己撚肥仔對自己百害而無一利。
開心到震,開撚埋支日威飲緊慶祝,黑警快啲教下條弱智落口供
唔明仲嘈乜9,講咩政治唔政治化,你話事呀?自己唔去叫hsbc唔好政治化?

佢唔咸濕就唔會比人公審啦,仲話人做雞,你自己先犯賤又點可以怪人地對你殘忍
當日email 同我做中間人拆呢單野,都係唔想肉酸,點知都係張暗啲暗啲放野

我就真係PR 喇呢單野
而家算唔算設局比條肥仔
Message話願意免費去酒店扑
到場埋牙就拍片 仲帶4條友黎
除左make noise我諗唔到係咩

佢係有講性 係咸濕
但成個流程都要有人配合先約到佢
咁佢真心膠以為得左

性騷擾同情趣一線之差
但無左引佢出黎果堆字 係咪以篇蓋全呢

Ig 對話得少少 但引佢出黎果堆呢?

有冇人回下
個藍絲唔衰咸濕咪唔會有依d風險囉
人哋蠢?
依家成版都係講佢
多咗幾撚多Patreon課金玩家
蠢?
件事係你情我願既
一見面見到咁多人個肥仔在段片無say no
件事邊個係victim我們都判斷唔到
肥仔有話唔想上鏡
其間有問係咪直播緊
Story廣州人係唔係刪左?
Del左對佢不利果堆
佢邊忽係藍屍,隻賣相雞篤人俾狗咬就藍屍嗱
明明睇哂miss pun story個肥仔(應該都係佢黎)後黎有道歉又剩,但唔知搞咩最後又約左出黎搞到咁。認同設局比肥仔等miss pun可以make noise但對自己根本無好處佢po得都擺明del哂自己講嘅野/一定唔公開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞