一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
咁幾時還俾你?
冇人想撐個2條女 純粹只係覺得藍絲抵撚死
如果你想屌鳩miss pun賣手足又有證據 good 我地立場一致
但如果你想幫個智障藍絲討回公道 你真係戇撚鳩 等我recall大家記憶 和你塞個陣 成班番工藍絲狗起勢踢一個幫手塞鐵嘅女學生 我想講嘅班藍絲都唔會理咩minority 反而依加你同我講要關愛智障 真係不了
緊係,點似得d人仲係到笑
點啊垃圾pr狗
一日幾個膠psot
成班突然道德撚上身咁嘅話黑警都係打份工姐唔好咒人全家啦咁大愛
我唔需要,最緊要俾到白卡人,大家集氣
Pin this
係囉,比人拉個陣連登仔仲話係黑警扮野,黃你老母咩黃
影響黃圈觀感?
黃人唔可以食煙? 唔可以講粗口?
個道德水平要幾高先可以做黃人?
你連咁嘅嘢都諗唔明,我諗再講落去都冇意思
肥仔同藍絲兩個人黎..但大家炒哂車
因為藍絲唔會識用腦諗野囉.....凡係親共嘅,強姦殺人都撐。做咩有腦唔自己轉下用下,整係識藍黃分類、二元對立。
一定要傳
佢地兩個好想出名
真係on撚9 理撚得佢弱唔弱智 係街頭 有啲阿伯走埋黎屌手足 咪一撚樣打鳩柒佢地 而家做咗啲咩姐 有咩大不了 咁都接受唔到 過去個一年真係食屎大 心態都勇武唔到 點光復香港啊 鳩叫就叻 有事就屌
成班金主喺度點會pin
黃色賣相圈
食煙講粗口唔會俾人告,但佢2個做嘅有可能會俾人告

咁都唔明再講都冇意思
玩BBQ起碼都可以扮恐怖分子嚇下人,用皮鞭SM藍絲真係想笑撚死邊個
直播剝人皮我老閪都課幾千
佢當還咗俾自己
所以話點解團結唔到,根本成班道德分化L
講真,我真係冇睇過有藍絲屌自己友
同埋成件事根本先撩者賤
無人認真睇過d片同相
9up將肥仔當藍絲咁判
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞