一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
似係有買miss pun寫真返黎打飛機
cctoy攬親既人都冇好野
一年可以炒幾多次車
哦 呃正評果陣又識大義凜然不割蓆
依家又話有問題割都割唔切
Pop sir驚唔驚有精神分裂?
驚春咩
我夠哂公道
對事嘅,一單還一單
搞傻仔係冇野

似你班友混淆視聽咩
你數下上面有幾多個傻仔想入我但fail撚左好過啦
繼撚續死雞撐飯蓋覺得自己上一單冇柒啦,大家冇撈埋一齊講,係你兩單都一撚樣柒呀
2. 洗唔白就提都唔提,我唔知我唔見唔關我事

係得黃絲先咁on9
自己人有柒事仲傳得勁過對家
喊打喊殺#heard#pig

你有冇見過藍絲見黑警/藍絲自己做有爭議嘅野
就瘋傳討論佢有冇做錯
然後加以抨擊?

冇呀嘛
個個扮冇發生吖嘛

得黃絲先咁鍾意將自己人柒事不停拎出黎講#heard#pig#heard#pig

段嘢又係你自己開post講嘅,點呀?又唔撚認係自己打?
你睇吓個標題先啦
大大隻字電郵miss pun 嗰單,然後討論圍繞住單野
都可以俾你屈到可以apply 喺所有事情
就黎miss pun 1歲到死嗰日
甚至世界上任何人嘅野都可以俾你屈成關呢個post 事

睇一個post淨係節錄一小段
原本都唔想話你斷章取義
但無奈你真係太柒仲要表現到好似執到寶
講到尾咪就係樓主唔知潘鳳一早臭朵先喺度扮公道話「一單還一單」
潘鳳篤灰呢樣野早過sm發生啦,篤灰撚根本就唔應該當係自己人,又何來「自己人有柒事仲傳得勁過對家」?
David又係咁,潘鳳又係咁,次次終於柒爆就話「我只係講嗰陣」「我點知而家會咁」,但明明嗰陣已經臭咗朵,唔知嗰個係自己

成件事就係一開始就唔應該當潘鳳係自己人,柒咗、一開始攬錯人咪認囉
一單還一單咁撚公道你都可以話扮公道

公道就公道啦
唔想承認我公道就話我扮公道
你對鄭紀航班狗官會唔會冇啦啦出嗰post講句「公道講句鄭紀航今次冇判錯啊」

篤灰撚就唔係自己人架啦,有咩好攬
唔係當潘鳳自己人點會冇啦啦喺標題講「學下不割席」,同邊個不割席啊?

姐係點啊?「佢篤灰雖然唔啱,但都係自己人」咁啦喎,今鋪真係唔知邊個先大愛撚啦
不割席本來係叫黃絲唔好割勇武 唔知幾時變到做柒事係黃就唔屌得
根本就係樓主呢種心態先養到潘鳳呢類人出黎
標題第一句Miss Pun 同Email 柒還柒已經講哂係玩傻仔件事

如果你返工柒左一次,你上司話呢單野我攬你
你係咪會覺得之後你成世人無論做咩佢都會繼續攬你

將電郵個名轉做劉家衡可以重用段嘢
pop子 燈神之名已衝出股市
可惜事實就係唔可以
你咁做即係斷章取義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞