一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
其實用顏色決定咗自己思考嘅方向先已經好無腦
成日有post叫人清醒啲 要有獨立思考 就唔會有人理
呢啲盲撐打飛機post就勁多人睇
喂唔係啊,篤灰同性騷擾都可以比你屈到有因果關係,我一定支持你啦
今晚連登d藍絲同五毛終於上晒水
呢件事佢有錯 佢抵屌冇諗清楚 不過前題係MissPun 自己捐錢等學生可以有免費gear用,點知條友拎miss pun捐贈物資去賣比學生賺錢食人血饅頭喎咁又關佢今次件事咩事??
咁佢哋兩個idenify係偽黃???
講多句咪話你係pr

笑死人
爭咩呀爭 潘書韻咪又係公開篤義士灰 兩位d1 d4手足坐緊啦
因為未到自己未唔笑
大愛少少 個社會會和諧少少
睇條友感覺應該係智障或者低能
感覺可能係傷殘人士
咁樣其實真係玩緊傷殘人士
有班深黃傻粉好鍾意講「有時真係好羨慕藍屍」
我心諗,咁你咪去做囉,橫掂你同佢地唯一分別係政見姐
成日叫黃絲要學藍絲團結班人真係冇眼睇
核爆都唔割係講緊真係對抗爭有用嘅事
一向你都係對家
扮咩熟好撚核突
同埋你理得人係咪賣相電子雞姐,人地賣咩同佢會唔會因為性騷擾而唔開心無關嫁啵。
人地都無講係藍
依家針對性騷擾
抵鳩死
自己都坐返幾年啦
留意番 d1,d4有解釋佢地賣果啲係自己啲貨 潘書韻證明唔到d1,d4賣果批係佢送果批
另外 兩位手足已經因為爆炸品案坐緊 點樣偽黃法
人地賣左咁耐相大家都仲以為人地係做雞出身
不嬲佢地都係中意露中意影相但唔做交易架啦
佢兩個之前撚過咁多藍絲出黎個陣唔見大家拎出黎屌?
下下見人地個樣似弱智就左膠心理泛濫
一句「有時真係好羨慕藍屍」真係吹到啤一聲
到底依d人係PR,定我依D想你地理性分是非既人係PR
比約人開房果隻藍絲唔係片又入面果個wo
攬人果班搞清楚未
唯一肯定條友性騷擾
所以話連登係智慧墳墓真係無錯
一個接受唔到唔同意見嘅討論區叫自己討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞