一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
你句野其實萬能keep,打還打,唔好覺得打完就光復到

我一直都無講過唔打國際線,我只係講你下下講打國際線,係咪代表其實已經唔需要再理依家香港究竟有乜野狀況?

重有,我亦無話要一定打死邊條線,你鍾意你咪100%打哂國際線囉,我又唔會阻你既

我一開波屌既係班人focus係miss pun呢單on9野到,真正要理既就無人miss pun d post就推到上熱門,做乜鳩姐?
要keep住推所有同miss pun email既post
佢地好想出名
隻篤灰閪走去劏狗劏藍絲既話,唔好話網上撐,我凌晨去狗屋門口聲援添
聲援佢SM人?現實講出嚟CCToy班人自己都忍唔住笑啦
做人唔洗咁盡
遲早自己有事就唔好
你怒氣高未去訓下
若果只係性騷擾
咁樣處理方法係咪過火左?
可以block佢/告佢 但唔好仙人跳
唔係偽黃
係兩件大垃圾
係!篤灰同性騷擾一定有關係!因為佢篤灰,所以比人性騷擾都係佢抵死!佢係臭雞黎!一定要坐監!一定要比狗姦!
坐花廳就偽黃,上網公開人資料就自己人

我呢半年睇到好清楚,黃?黃你老母
大家屌完就算啦
「有時真係好羨慕藍屍」
咁都講得出口既人我已經唔想理佢有咩理念
風師兄晚安
咁講真條仔自願上去嘅 真係無人逼佢 好多時間都仲可以揀走添 唔係話miss pun佢地啱 但又唔係佢地錯曬
其實唔岩啲咩?
唔岩個位係邊?要改啲咩?
我覺得冇問題
又冇人逼條友上酒店
又冇人逼佢除褲
就係因為黃絲係到太善良
成日比對家拎住呢點係到瘋狂打壓
對住對家從來冇仁慈呢個做法
無錯
成日打丁話戰爭狀態,通敵係死罪嚟,你又知唔撚知?
笑死 報警話有人性騷擾呀? 你訓撚左幾多年呀仲報警
性騷擾人地冇後果架?
咁樣講啦 上面句尼采我都係8月某個post抄落黎
個陣都仲支持要有獨立思考嘅
依家你有無見到邊個post有呢啲成份?
你未又係冷氣軍師
不過你係藍個邊姐
我唔理!總之佢篤灰所以比人性騷擾都係佢抵死!比人性騷擾一定係同篤灰有關!有邊個要反駁我?反駁我嘅根本唔係黃!係死毒撚!
我有個例子今日講咗幾次都冇人反駁,唔知咁諗啱唔啱

賣相電子雞俾人dm兩句就叫騷擾,轉個頭搵機會拍片欺凌人

班狗俾人叫黑警死全家,轉個頭告你襲警

其實有冇分別?
有鳩人記得咩,兩個食屎仔枉作小人,所謂黃絲根本唔需要佢地

淨係需要呢啲「自己人」
白卡唔代表係弱智,但依家成班人老屈個事主係弱智所以pun咁做係欺凌喎

https://hk.news.appledaily.com/local/20190929/46N5RVEOZ57YKG3F5BNMW2DFLE/

提提大家 之前呢單個事主都比人話有唐氏、弱智,又係話咩睇樣睇佢言行就知。
最後成班集體炒車
乜尻呀?條仔擺明mentally-challenged喎,你覺得佢有能力意識到自己俾人撚緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞