一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
如果似住自己係「黃絲」 自己就可以為所欲為

咁同以前大陸嘅紅衛兵有咩分別?

今次件事真係過咗火 你要玩都玩個正常嘅「藍絲」

你玩個低能弱智嘅 有撚用?

你搞到自己有好多位俾人入 黃絲陣營會一身蟻 會好麻煩

講真 依兩條女其實有咩貢獻? 日日就係影裸照賣鹹濕相搵錢

日日上IG放相 打幾隻字就想幫香港抗爭

我屌你老味 有咩實質行動 有咩實質貢獻?

掛羊頭賣身軀搵錢 混水摸魚

大家仲話要保住呢兩條仆街 根本係我哋嘅大毒瘤

對唔對得住之前我哋辛辛苦苦的手足?

依家仲要搞到我地大家開始分化緊 大家都嘈緊 中國共產黨最想就係敵方陣營有內訌

班戇鳩女人做嘢唔經大腦

我真係冇眼睇
自打嘴巴
快啲去搵返你個藍營朋友
安撫下佢弱小嘅心靈
如果果個人係正常智商既人我認同樓主
叔一燒果啲從來我都冇撚異議

但所有人而家最好希望果個係正常智商既人
一旦真係白卡 你點攬同拆都冇用

仲有支持人撚藍絲
但唔代表支持埋講咩 好多人奶我鞋要比錢
如果手足爆舖 私了果時開晒ig直播
又講我屋企賺好多錢 多過你做執垃圾 / 你老母生cancer你冇錢醫
呢啲唔關事既野 都一樣係倒米
黃絲?

被打斷腳還押中既爆炸案張手足

一早講過email同miss pun既人格分別

真手足一早睇清睇透 今次單野又一印証

嗰兩隻雞完全冇諗過嗰啲被屈天使嘅女手足,同警署被輪姦女手足會有乜嘢負面影響。
我就係MK妹覺得自己好威,三五成群覺得自己好好笑。
如果果個人係正常智商既人我認同樓主
叔一燒果啲從來我都冇撚異議

但所有人而家最好希望果個係正常智商既人
一旦真係白卡 你點攬同拆都冇用

仲有支持人撚藍絲
但唔代表支持埋講咩 好多人奶我鞋要比錢
如果手足爆舖 私了果時開晒ig直播
又講我屋企賺好多錢 多過你做執垃圾 / 你老母生cancer你冇錢醫
呢啲唔關事既野 都一樣係倒米
黃絲同藍絲一樣都係冇人性
對比之下其實email都算有良知,已經好隱晦叫佢收手,咪塞隻鞋落人哋到,你哋仲要係到盲撐無做錯
捉佢地兩個入冊坐返幾年,唔好出黎獻世,順便DQ埋佢兩個豬男友
咁既垃圾都岩
咁咪用雙手囉
部分極端分子姐,其他唔係咁的
若果佢係弱智 應該無政治意向
片中佢講過無參與任何抗爭 只係電視睇過下
冇計
5毛pr帶風向
藍絲性騷擾人+鳩痕在先,比人捉到正班連登仔就出黎發功根本成班Pr狗,性騷擾啲野又隻字不提
希望條友係弱智的,咁就可以告得入2條友,還個公道俾白卡人
因為得你有
其實除左pr五毛, 本身都有班on9係波台
警察拉依2個欺凌人嘅仆街有咩問題,你唔通都支持欺凌?
仲要未必係藍
個人認為呢件事根本唔需要理
亦都唔需要傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞