一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
佢二個其中一個篤自己人灰仲做過D乜?

割咗又點?成件事割咗對雙方都有利。完
連登好多藍屍
真 唔割 但要改善
藍絲係有腦嘅就唔會係藍絲,向佢哋學習真係痴撚線,仲要有3千幾正評,連登已死
直頭成個運動都係鬥黃鬥死咗啦
自己內訌收皮
唔完美,可改善
唔完美,可改善
講真係條藍屍樣衰柒頭戇柒鳩者
你老細或者你老豆都係藍多過黃,又唔見佢地送上門比人玩SM?
因為我哋在乎公義
//據《成報》獲悉,警方已尋獲案中男子是本地人,現年34歲,為遺傳病「唐氏綜合症」患者,有輕度智力障礙,曾在特殊學校就讀。據悉,涉事男向警方透露事發時感到好驚,尤其被鞭打時。//

https://www.singpao.com.hk/mobile/index.php?fi=news1&id=113548&fbclid=IwAR2Xfj6_junWu8-y3XcJoFKQpRb4Pk2DZ0vJJ8sb8UNbGQ4X0if9_Dq1WKE

呢個post 又可以鞭啦
傻閪樓豬
又block 一件 5毛狗
割就應該唔割就悲哀,都唔知點解個po有3千幾正皮
比D波皮塞撚住個腦
學埋藍絲是非不分
連登仔真係一d獨立思考能力都無
串佢地唔起咩
個個信miss pun
跟住怡9弱智

兩邊都有錯
但講到miss pun聖人咁
佢點做都岩
Pop子
仲攬得實?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞