一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
依d時候係到扮大愛,收皮番歸啦,撚藍絲都要你出來批評
啱,最撚憎有班垃圾黃屍成日講黑白是良知,收撚皮啦 對家會同你講良知???
樓主有道理

睇完咪算囉
唔好討論咁多啦,專心國際戰線啦
講真話就俾人話係屈毛
仲要佢地講嘅野根本無point
淨係話人「意見一唔同就係PR」
個問題係我根本唔撚care啲PR
我care係啲PR帶撚到風向
玩尻支那淫蟲無啦啦變成死罪
啲PR根本無得反駁 佢地講嘅野根本係on9
夾硬扯落黃藍度玩抹黑玩鬥黃玩道德
on9到
仲有,呢單野其實關閪政治事?
佢政治表態柒左可能都叫做攬,佢其他私生活我駛唔駛理佢係黃定藍呀
有光環高地唔搶正契弟啦
Sor 佢如果做電子雞
堆錢用來幫香港我都仲會支持
賺埋筆錢用來買來仲要理直氣壯
唔理藍黃 我都撐唔落
呢個先係重點
Sor 佢如果做電子雞
堆錢用來幫香港我都仲會支持
賺埋筆錢用來買來樓仲要理直氣壯
唔理藍黃 我都撐唔落
而家對家唔同你講公平良知
以大恰細
做弱者反而講要對方有良知同公平
割呀屌你老母,係咪佢畀人強姦完,然後殺撚左個強姦犯就唔撚洗坐監呀?

衰就要認,打就要企定。唔撚識知錯嘅人我係唔會同佢企埋同一陣線。
你句中國人出賣左你啦
弱智當大陸蝗,cctai咪大把
Sexual harassment 濕濕碎喇
藍屍劏肚嗰陣啲道德型PR失撚哂蹤
一定要叫蝗叫支那先係黃?
咪咁撚幼稚啦兒登仔
片到未撚睇唔知頭唔知路就衝出嚟柒
PR界大撚把
我唔係care佢點撚個弱智藍絲
個問題係做完柒野就想扯落黃藍迫人盲撐先令人反感
成件事同黃藍都無關
我睇唔到
你咪當反對係pr, 睇下下次到邊個比人篤灰
咁當然有部分人可以正常溝通啦 但大部分嘅智障人人士的確係有語言同溝通問題 我只係想講如果真係fb對話嗰個人出黎嘅話 唔可以怪曬miss pun錯 佢係有錯 但佢錯唔曬咁解 因為fb條友真係性騷擾佢 我一直都講緊唔係miss pun呢個行為啱曬 佢有錯嘅佢的確都要為佢嘅行為負責任 因為我地唔係好似有啲人做錯野都要兜同不斷講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞