一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
哦,所以呢
玩尻衝出嚟柒嘅鹹濕仔一樣係抵like

零分重作
唔好意思,我就係鍾意阻人收工,尤其PR

朋友comment
希望佢約sp 俾人仙人跳放上網
反正佢份人咁大量
懷疑佢係寵物小精靈
pr 獸
PR~PR~
大造文章嘅PR你唔屌
去屌個玩尻精蟲男嘅人
咁係你夾硬抹黑
唔明點解一條精蟲上腦既藍絲要可憐佢?
覺得佢好撚慘?慘在比人玩?比人撚?
佢叫得條女上去佢預咗啦
你地好似聖母係咁屌,做咩啫

利申:唔代表我撐個兩條女
撚人唔係問題,問題係開live 呢下on9
你又知我唔屌藍絲
快啲覆啦PR 獸
人哋賣J圖嘅你走去當人hooker人哋玩尻你咪抵死囉仲兜
你知道PR 公司的四種玩法嗎?
依加係連人地係咪藍都唔可以確定就屈人藍屍先係問題睇story同post就知肥仔同藍屍兩個人黎
依個我睇左你facebook
人哋賣J圖嘅你走去當人hooker人哋玩尻你咪抵死囉
玩尻佢咪本身唔關黃藍事囉
點樣關黃藍事,你解釋吓
嗯...首先你要搞清楚ms pun story講個廣州人(片中人)同佢開post講個藍絲係兩個人嚟
其次 如果你嘅論點係「佢叫得條女上去佢預咗」
咁我係咪可以話ms pun影得淫相用嚟賣就預咗有人性騷擾?
肥仔精蟲上腦約佢想同佢做愛,ms pun應承佢重主動book房
局內人睇男人咪覺得有機,有咩問題?
再講 依家啲人係屌緊post主話要攬佢因為係同路人
excuse me 佢係督灰狗 而且呢件事同黃藍根本冇關係
是我的帖子起了作用
手足帶夠錢未?俾唔起唔好幫襯。
我都唔鍾意呢type,email 正好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞