一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
不關柒唔柒事,邊個起手足底就係同藍絲香港解密一樣
依家唔係攬個黃絲,係條友連黃絲都唔係
玩尻柒頭雞蟲點樣關黃藍事,不如你解釋下
做pr 乞食都高章啲丫,啲死臭雞篤灰你盲撚左?
P...PR 的事......怎能算藍黃!
PR屈毛
不得不致莖
1) miss pun 喺ig post開post, 話有個藍絲pm佢開房, miss pun就撚咗個藍絲去開兩次房 (個post仲睇到)
2) miss pun post咗story話有個廣州人 (個story仲睇到)
3) miss pun 開live 撚個廣州人 同email total 三條友 (唔計cam man)話同佢玩SM. 個廣州人疑似弱智 比人撚到得返條底褲 (live已del 請搵backup)

注意 廣州人同藍絲非同一人
既然又唔關黃藍事
主動應約又係條女嘅決定
咁冇話仆唔仆街雞蟲wo
人地約你扑野你又肯
但最後post上網嘅係你自己
邊個仆街啲
玩尻衝出嚟柒嘅鹹濕柒頭,條鹹濕柒頭抵死點樣關黃藍事呀,等你兜
我係撚
最後果格,依家可以加埋PR呢隻字落去
1) miss pun 喺ig post開post, 話有個藍絲pm佢開房, miss pun就撚咗個藍絲去開兩次房 (個post仲睇到)
2) miss pun post咗story話有個廣州人性騷懮 (個story仲睇到)
3) miss pun 開live 撚個廣州人 同email total 三條友 (唔計cam man)話同佢玩SM. 個廣州人疑似弱智 比人撚到得返條底褲 (live已del 請搵backup)

注意 廣州人同藍絲非同一人
玩尻衝出嚟柒嘅鹹濕柒頭點樣關黃藍事呀
等你兜呀
PR 狗夠鐘收工定兜唔到
平時呢啲狀況連登仔唔係最鍾意講係勞麻糾紛㗎咩?
佢應承得人 就唔撚係困擾啦下話
唔割係話做示威有d做得唔夠完美要包容
唔係指係黃就乜都做得要幫你護航喎
唔好用佢係黃嚟騎劫同路人嘅支持

今次咁on9點撐得落
盲撚個post標題係乜?你分化撚?
所以咪話你個腦得睪丸咁大
標題話藍屍不分化不割蓆
我就話撚尻仆街雞蟲值得like
件事根本就唔使拉去黃藍已經值得撐
係你要夾硬講到關黃藍事先可以撐
既然又唔關黃藍事
主動應約又係條女嘅決定
咁冇話仆唔仆街雞蟲wo
人地約你扑野你又肯
但最後post上網嘅係你自己
邊個仆街啲
平時呢啲狀況連登仔唔係最鍾意講係勞資糾紛㗎咩?
佢應承得人 就唔撚係困擾啦下話
夠鐘收工嗱PR
依加娛樂台都過1001?
件事本身唔關黃藍事,但佢嘅身份咁多人關注發生完單咁嘅事咪可以比對家順勢大造文章囉
直播開房仲唔夠黃
電子雞都算係黃色事業既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞