一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
口口聲聲話爭民主
唔咬佢撚傻仔要用黎上綱上線
笑到我
好似政府見到人講悼念就上哂頭
你而家將「唔屌佢」同「開帖講唔割席」二元對立咗,你當日做既行為係後者,但唔屌佢唔代表一定要做後者。

你可以話唔咬佢,正如我當日其實冇開過一個帖黎屌潘鳳(都冇回覆),但呢個同開帖講要當呢個人係「自己人」「不割席」係兩件事。

亦唔明點解你會覺得你係得罪我先會走黎留言
嗱我一直就講緊佢篤灰同走佬,唔該唔好又喺度整色整水
miss pun 害議助都屌架

同立場
撚傻仔無謂屌
其他野屌得

好難明???
件事唔使睇?
你覺得後期入嚟啲人係屌緊佢啲咩呢?
其實有啲野將心比己就得,如果你係D1、D4朋友,你根本冇可能喺7月嗰陣仲講得出「一單還一單」
同埋你話人唔應該屌佢撚肥仔我冇意見,但我屌佢走佬篤灰你又幫佢兜wo
一單還一單
係冇撚錯
唔好將所有野混為一談

一件事我覺得係小事,可以攬,無謂提
唔代表每件事

將心比心,都要有基本邏輯
咁係因為你冇實際受過呢個人傷害,先可以咁大條道理講所謂既「一單還一單」,講白啲係離地
-o-o

你係咪四眼仔Dfriend
會支持熙熙換肝

堅持黑白
我寧願報仇報得醜陋
你自己都識講報仇報得醜陋,咁當其他人唔當呢個人係自己人既時候,攞你眼中唔相關既小事黎發大有咩問題?

同一邏輯黎架喎。
完全冇可比性嘅嘢都可以拉埋嚟講你都算勁

啲人(唔係我)唔支持佢主動去撚人(唔知有咩用,除咗佢自己有曝光之外)=唔支持啲藍絲自生自滅
佢一路喺度二元對立緊

佢可以唔支持啲人屌,但唔支持可以選擇企埋一二邊食花生,唔代表要開post講打死都唔割
一件撚傻仔嘅事,我唔覺得重要
可以唔支持啲人屌
點解唔可以開post講唔割?
哈話人左膠又咩又x咁,又唔見梁生會畀人割

呢啲咪差距囉, 博出位同做實事,當人真係唔識分㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞