一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
啤梨晚報屌柒miss pun自己睇

https://www.youtube.com/watch?v=vGuh8PM0EPU&t=44s
樓主攬女神pun要有冇課足金 一陣又俾人撚到除衫打屁股就唔好啦

在坐3500位盲毛都應該會咁
有成3500個讚
笑撚死
濟兄,多謝關心,也多謝你比唔少建設性意見比我
大家都係網上,好難得嘅
一情係緣份,特別過咗幾年,看番轉頭,更加之覺

我係廣州來嘅廢佬,呢點係零點,無庸置疑
咁接住我講一點,我係黃屍(係黃,年紀又係果頭近),也唔使懷疑
再接好二,廣州係我第二故鄉,聽到個男仔話係廣州落嚟,兔死狗烹,吾心戚戚
嘆香港今人,有幾多?
或者自己,
或者父代,或者母代
或者祖代,或者奶代
香港大大話話1000萬,好未。咁最少有10%,一成人,100萬左右,之來,和廣州番禺淵源
(特別說番禺,古代冇有廣州,有番禺)
片中好死唔死,拿個廣州仔出嚟講嘢
得失我冇乜嘢,得罪10%嘅香港人,恁事有啲大咗

三而竭,講番我啲簡體字
起底就知,我處低窪逆風呼山上:
上善若水
納簡益壯

事心文千,午夜拳拳
邀月弓影,一燈語嫣
師兄,呢喎嘢
點講呢
咁講吧
連燈啲精蟲唔係少啊!包括我!!
我唔精蟲,我應該生唔到咁多仔女

廢佬又點啫?
啲小鮮肉一見到廢佬又打冷震,比震蛋仲得人驚
不過驚還驚,驚到打冷震,都證解過程或者享受,可能貪得意😎
事關呢個廢佬,黃到你金
師兄
第一,我覺得精蟲冇問題
第二,事實上,連燈雞蟲,世界之冠乎?
第三,我係精蟲,我傳宗接代;我黃,有靚女溝我,我就算響廣州,就算過關要隔離14日
我飛蛾赴港
我焚心似火
我開房幸福
我黃我問題?
你啱
歷史嘅車碌
雖然有時神咗
趨勢來講總係向前碌
做錯嘢好平常
上帝都會眼瞓
仙人打鼓有時錯
邊個冇做錯野呢?
引用上文:注意 廣州人同藍絲非同一人

一者:我認我係香港嘅廣州人
知唔知香港有幾多廣州人?
二者:我好黃,咸濕兼甲廢佬寂寞
三者:都話香港好繁文化、唔收人簡文化,即係古文化發源地
咁就請教香港大神并連燈大神
嚇了一跳
呢四個字嘅平水韻

之前我所學都簡體,你說是我的錯,我也認(認命再也平常不過)

嚇了一跳(以下所講,呢四個字)規則:
1.時限,截至2020年8月8日晚上12點
2.屬地,香港人。即姓名之外,住址IP香港
3.獎項薄微
A.三等奬,呢四個字嘅平水韻全對,獎一個飯盒、即60港幣
B.二等獎,A基礎上,寫首詩或詞或賦
擇前三,各300港幣
C.一等奬,B之三,各闡述詳盡:你點解係No.1
確認No.1,當然應該冠加1000港幣

風薰雲腳軟,囊澀卻詩心
一笑琴書泣,千杯月影吟
神經間歇性勃
揸下波得唔得?
佢地同平時打尻人擺上網欺凌人啲童黨有乜分別
下 藍絲買會屈番個做左柒事既藍係黃 你睇之前民建聯斬人嗰條友就知啦 佢地攪條撚 藍畜最冇雷
唔係仲幫佢sell寫真咩
未算明屌既,只係呢件事上話佢有錯同唔幫佢
Miss Pun、Emilia Wong:

唔該你地收手啦,唔好再同抗爭運動拉上關係,唔好再影衰女性抗爭者,唔好再協助藍營去醜化抗爭運動。

好多女手足為左抗爭運動,導致身心受創,搞到要坐監,付出左青春前途,仲要為經濟擔心。

相反,你地透過抗爭運動知名度大增,賣咸相賣到風生水起,有錢去 book酒店,化妝化到靚一靚,搵攝影師去影咸相。宜家仲約埋男人玩SM直播,成功做左社會焦點,可以話有名有利,出哂風頭。

你地既咸相、影片已經廣傳天下,街知巷聞。你地已經成為黃色陣營既污點和毒瘤,成日比藍絲用黎去抹黑黃絲。

好多藍絲叫你地兩個做「黃絲臭雞」、「黃絲抗爭天使」,藍絲想利用你地去抹黑女性抗爭者,將女性抗爭者醜化成「臭雞」、「淫娃」、「蕩婦」。

你地思想好開放,可能一D都唔會介意,但係咁樣對於其他女性抗爭者好唔公平,佢地都係平常既良家婦女,唔應該受到衣類型既侮辱。

如果你地真係想運動好既話,真係唔好再參與政治。你地有你地賣咸相,做你地既性愛KOL,賺到錢既話就低調捐比612基金,唔好表達自己既政治立場。

黃營根本唔需要你地幫手做文宣或者抗爭,你地既聲譽和形象已經好差,你地既參與只會令到黃營尷尬,令到我地比對家唱衰抹黑。
終於見到一個正常post 出面啲五毛多到 其他人兩句就煽動到 推呢個post
割到應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞