一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
做義工ga
係愛先會有一班pr護主 spin風向
為興趣先做得出色
我想入行,求介紹
留名跟進
手足唔割席
冇話黃一定係好人,even黃可以係殺人犯
政治立場同理念一樣≠都撐佢地做戇鳩野

當買個教訓,成本效益來講做呢啲嘢真係有少少多餘⋯⋯
督灰狗,滅時潘,
如果天比一次機會我,
我詛咒狗隊,你,同奶共狗死全家
係啦pr 啦
風少都係pr
我約到條賣開性感嘅女同我扑野=預左俾人post 上網
其實我未識分, PR係幫MISS PUN 定係點?

PR 幫MISS PUN,
5毛屌MISS PUN?
無關痛癢既事 連登仔割唔割都跟本不值一提,更何況係一件咁撚濕鳩

但依兩條女都幾撚得閒,武肺咁撚勁重夠膽同條藍絲親密接觸
全連登都係pr
Agger
咁我有份正職真係PR,駁唔到佢
「人地應承你咪即係玩你囉」
我咪唔出色囉
成日比人發現我係pr
比人屌完又唔開心
賜一打膠比我又唔肯
天啊
話事話,條仔又冇話俾錢,單純約炮都唔得?
又冇問how much
同一條team果然係有效率

賣J圖嘅都俾佢當係私鐘,知道係預左咪好囉。
約炮係免費 淨係出房錢 房係ms pun book
算啦 人哋話唔得咪唔得囉 我哋都係俾人當pr㗎啦
唔係呀,佢有問1q幾錢咩????
佢有實力搵到人同佢扑野喎,你情我願㗎喎???仲跟足規矩,男人俾房錢
人地藍黃關你鬼事?
你以為自己邊個?
人地玩鳩藍屍狗又點?
你幾時上街幫人人擋下子彈?
咁多不公義你幾時見藍屍狗認錯?
幾時見過藍絲公審藍絲?
佢地都冇規矩可言 你點解要君子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞