一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
Miss pun ig story第一張相就係事主,寫明騷擾咗幾個月
fc 左佢係弱智未?
條仔連抗爭係乜都一舊雲咁
平行時空的人類
屈乜撚野篤鳩人俾狗咬叫手足? 你咪繼續進貢買相囉
傻啦,中共最想見到既係黃營因為道德標準而不斷批鬥自己人,咁佢就唔洗出手lu~~
有時真係好羨慕連登仔思想簡單,總之同佢地喺某件事立場上稍微唔一樣,有唔同睇法,就一句PR拉,真心好低智,有時真係上連登上到有啲灰。

依家唔係話黃就咩唔關政治事嘅仆街嘢都做得,黃但坤鳩人做夾公仔台主,或者黃但呃手足錢呢啲事係咪都做得(親身經歷)?
條片入面miss pun有話到肥仔係廣州人,而你睇番佢story廣州人純粹性騷擾,藍絲另有其人(睇佢最新post)
賣相搵食仲要捍衛自己身體
笑死人
弱智人士你話係就係?
你連邏輯係咩都唔知就唔好搬邏輯出黎講啦
連登不嬲對無名抗爭者標準set到最高,社運明星就呃鳩人十幾年都可以原諒
政治不嬲都係唔可以有潔癖架啦
黃藍本質上就有分別
絕大部份人一早已經take左side
唔係話要盲撐自己就係啱
而係對住支共港共呢啲邪魔妖道唔可以太有原則
如果香港係一個正常社會就應該是非黑白要分明
但依家好明顯有支共港共有人喺唔同議題帶風向令你自己人打自己人消耗陣營
屈毛屈pr都係其中一環
如果覺得唔啱嘅 最多咪哦輕輕帶過
冇必要放大柒事
抗爭本身就超出道德標準嘅範圍la
你抗爭講道德就冇可能咁易有民主la
但係le單野我想問有乜撚野抗爭成分先?
玩還玩
拍片真係好柒
你撚藍屍關我撚事咩 各有各做
想上位出風頭用第二d 方法呀on99
都已經坐緊重要俾偉大嘅yc屌食人血饅頭
如果真係唔清楚件事就做多啲research啦 俾人督灰搞到要坐都重話攬得過
淨係屌7佢冇問題 依家唔係淨係屌7喎...
Thanks
咁今次打和啦
張家俊係9up 界都有名架
痴撚線 選議員十雞野啦 咪撚投票呀仆街
又要做雞。又要囉貞節牌坊
條仔衰在自己不自量力想屌閪
又話拍av
好啦俾機會你拍啦
叫佢搞還搞 咪講啲無謂野就叫迷戀企係道德高地
係我迷戀,定係你迷戀話人企道德高地呀?

仲有而家通常係連登有唔同意見
對方就會話呢啲叫"批鬥"
我覺得你好迷戀話人批鬥就真喇 知唔知咩叫批鬥?
我講果段野邊隻字批鬥緊人?

而家好興乜都一句批鬥PR分化5毛
根本冇討論空間架我發覺
ig啲對話唔係佢嚟,唔好比人帶咗風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞