一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
我就真係唔知邊個大愛啦,講到尾咪就係俾人篤灰嗰個唔係你(或者你朋友)先可以咁講野

總之對我黎講篤灰撚冇可能係自己人,幾「廣義」光譜都係有底線,過咗底線都唔收佢皮就自己承擔返養大一隻怪物既責任
啊,加多句,最冇資格叫人唔好公審既就係潘鳳自己,佢自己當初咪就係話D1、D4係人血饅頭公審在先架囉

嗰陣又唔見pop sir你出黎主持公道,一單還一單
咁我又問你
如果真係過左你底線
用哂其他燃料狙擊到佢收皮
唔使以事論事
總之收皮就得
係咪你會做嘅野?
佢都唔係自己人,佢俾人狙擊關我撚事咩
真係又俾我講中,喺你眼中同立場唔可以出壞人
邏輯混亂到咁
怪唔知理解唔到咩叫一單還一單
睇野要鐵板一塊咁睇先搞得掂
唔明點解「篤灰」係壞人咁簡單,呢個的確可以係立場問題,出賣自己人既人點解要同我係同立場?

正如喺你眼中,唔反土共係立場差異,我將條底線畫喺篤唔篤灰度又有咩問題先?

如果你話唔同議題上可以有共通點,咁就搞笑啦,我地係咪要話「雖然鄭念慈係狗官,但佢判甩咗陳淑莊限聚令」,仲要特登開嗰帖咁講?

你用得「自己人」呢個字,就預咗唔同人對自己人呢個字有唔同解釋,都會有人挑戰你呢個定義,有冇諗過邏輯不通嗰個係你?
預咗唔同人對自己人呢個字有唔同解釋

咁問題呢?

你話miss pun 唔係你立場
我話係同我同一立場

咁有唔同意見,問題喺邊?

我話大家同立場,就唔使因為撚傻仔而咬佢嘅
得罪講句就算而家呢個時勢佢又整一單撚9藍屍出黎,我都唔會因為呢種事而屌佢
但其他恩怨可以追

咁你當佢唔同立場,會唔會因為撚傻仔而咬佢我就唔撚知
但我當佢同一個立場
同唔會因為呢種事咬佢
咁又得罪你?

同你同一立場係咪指 篤灰 呃錢 走佬?
上面講左
立場&行動上反政府,想土共收皮

同立場都可以出壞人
篤灰 呃錢 走佬可以同一立場
仲可以姦淫擄掠

邊個話同立場一定係好人
嗱,係你係咁啫,其他正常人係唔會接受到,鬼知你啲立場係咪扮出嚟㗎
反政府但係接受到篤灰

係咪痴撚線
對政治立場、對政治意識形態

性格、對其他野嘅立場、意識形態

我諗你要分一分
立場就可以扮嘅, 口講無憑行動最實際, 講到天花龍鳳咩都得㗎啦
佢用行為證明咗佢嘅立場同嘅行為完全不符,咁都仲撐?
屌你老母臭閪
放撚晒d股先上連登啦
del撚左app
黃藍係政見 黑白係良知

諷刺到不得了
兜條撚咩

講到尾就係唔覺得要用撚傻仔件事咬佢
又冇話其他野唔咬得
你班友見到有人唔咬佢就好似執到寶咁
邊撚個獨裁呀而家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞