一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
張家俊覆唔到,Nic Chung 覆到嘛
唔好搞無辜嘅人

但佢兩個不是無辜的
支持差佬拉鳩2件臭閪,成日搏出位
傻仔 因為你同我唔同路囉 同路人嗰隻同路呀
藍絲通街斬人,我地還拖正常不過。
黃絲幾時有主動去斬過藍絲?
又或者我地係街頭抗爭下,幾時唔係被人挑撥
我地先會主動出手?
但呢啲寫真KoL做埋呢啲玩九公博宣傳
意義如何?
其實有冇人話我知成件事始末係點?
今日既風清沒有極限
大部分黃絲內裡其實同藍絲一樣
推呢個
唔係俾你睇的
被打斷腳還押中既爆炸案張手足

一早講過email同miss pun既人格分別

真手足一早睇清睇透 今次單野又一印証

突破盲腸
撚藍絲無問題
但直播埋呢下真係on9左
好似自己入紙申請比狗拉咁
希望佢地無事
邊度講性騷擾?
miss pun賣淫相係性工作者 呢點應該大家無異議
條友dm佢幾個月 send哂淫相 係騷擾喎(佢ig都咁講)
而家咪開房囉 得償所願
幾驚佢2個告唔入,好在佢哋係黃嘅姐

咁就實告得入
原來佢2條臭雞係黃的
領教領教
被打斷腳還押中既爆炸案張手足

一早講過email同miss pun既人格分別

真手足一早睇清睇透 今次單野又一印証

精蟲上腦怪得邊個
條肥仔笑容滿面,一個拒絕miss pun, email繼續佢係片中行為嘅意思都冇
錯左唔撚認
又要成日講一句
藍絲都係咁啦 唔割
Diu 人地唔割係本身佢地無思想去考慮當中問題
我地黃絲大部份係高水平既教育
就算差都證明我地有批評性思考
唔撚係要我地同藍絲比較啊嗎...
唔接受批評一尾包容
黃絲質素咪越黎越下降囉
Ching仲咁好氣同佢地拗
兩件性質咁唔同都可以攞黎比較真係on99
嗰頭又話點解唔笑得藍絲弱智
轉頭人地問點知佢係藍又話唔關黃藍事 笑鳩人聖人mode
兒登仔真係冇得輸
70歲銀髮族風雨不改到法庭聲援&[至少29名手足上庭!] 7月27號法庭聲援(懇請大家抽空出席)
https://lih.kg/2125719

隔離post咁有意義咁多
今日miss pun post就出撚左成百個 個個都推到爆
有條女平時ig 賣相嘅
之後有個肥仔廣州人長期dm「想屌你約開房 」
咁條女覺得被性騷擾
時機成熟叫肥仔開房等佢
之後開live直播欺凌過程

其實無人知事主係咪藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞