一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
雖然睇佢啲應對就知佢有心撚條友
不過就係因為應承人去開房,絕對構唔成性騷擾囉
重要話好啊好啊我去開邊間酒店
不論ig嗰個係咪片中人,到最後淨係知係佢自己主動book房,叫片中人俾錢咋喎
邊到性騷擾?睇過?
Miss pun 2019年12月12號出嘅fb post 自己搵
原來比人性騷擾個個係錯
拋緊受緊就即刻變左condom啦,撚有人理佢地咩
你盲左先見唔到佢係藍
你點知佢弱智,book酒店約人扑野喎
可能醒過你
你又知人地係弱智?
識得長期性騷擾人地又book酒店房應約有幾撚弱智呀?
對家?肯定左佢係藍?
我地唔係善良 只係有良知識分是非黑白
佢上酒店佢除褲就等於可以做冇底線既野?
依家唔關黃藍事 佢性騷擾人唔等於可以用犯法既手法處理
我地想要既公義係咪只對黃圈公義?
佢篤灰啊屌你老母睇唔到
Print 呢句比佢地睇先,嘻嘻
唔駛屈,但言語行為上大部分人睇完片都會覺得佢智商係有問題
有無fc
想問唔撚鳩弱智人士同唔玩性虐待仲拍片係幾撚高道德水平呀屌你老母,基本邏輯都未有唔該咪撚上黎公海講野啦

如果仲覺得講得出呢段說話既人都係自己人 你地慢慢自飽佢
靠你地班柒頭抗爭死撚得 聽日係咪要同藍絲rap battle光復香港
睇唔到㗎 唔清楚唔知道我睇唔到不願面對
明明想用自己既性感囉知名,但又要玩9 d丁你既狗公

唔應佢地,block佢咪得囉

淨係覺得佢地內心好醜陋,我丁返av女優好過啦

人地起碼明買明賣
風清是咪比啲yc激到玩番兒登
咁又應該醒過你啲買相弱智仔幫啲藍屍雞洗白既
言行
上次睇言行一樣柒撚左
點都攬Miss pun先
而家只係擔心黑警上門
然後對佢地性侵犯性騷擾

Miss pun邊隻字邊一忽話自己係ptgf係雞先?
係條友先撩者賤又唔拒絕反抗
冇,今日冇美股咪上黎講下野
睇片頭啦柒頭,佢一開始有講話唔想拍片架
係啊,咁我地都唔好私了藍絲喇,唔好講粗口鬧藍絲,因為我地係最有道德既人
一隻最順從既豬,內心最純潔,對得住天地良心,最岩攞黎比人食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞