一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
根本冇興趣去理,係班五毛同黑警不斷出POST想炒起佢
屌撚哂你班道德撚 條藍絲毒撚衰咸濕都唔撚屌得
咁唔好再嗌黑警死全家 3萬thx啦
啲狗亂鳩打人係唔岩 都唔等代表我地後來可以日日鬧佢含家產?毅進仔夠智力低下啦 你唔好話香港人咁樣屌佢地係好唔光彩?

屌 你班道德偽黃
前排啲人撚鳩啲厹就個個笑下口拍哂手
而家撚鳩啲弱智藍絲就屌哂鬼咁款
係二元對立架喇 佢地撚鳩黃絲就抵屌 撚鳩藍絲點解要受靶?

係連登仔忽然道德撚上身定係成班PR見單野有位入就帶風向 麻煩連登仔用下腦

利申 冇撚J過miss pun 咪屈我係佢地打手
佢藍唔藍又如何
我淨係見到有人扮正義大愛撚姐
平時又唔見連登仔咁雀躍幫毒撚解圍
平時既連登仔係笑埋毒撚弱智仔一份
雙重標準連登仔
我地就係唔會盲撐先同藍絲唔一樣喎大哥 照你個logic香港政府係我地個政府唔應該傳上fb twitter俾人知
乜撚野都同路人,篤灰狗+電子雞都話要攬,真係抵比人恥笑
有自由意志同對錯觀念先再叫自己黃啦
只要唔係搞鳩自己人
唔係傷害手足
唔係影響抗爭
無論做咩一律唔屌唔批鬥
就算傷天害理殺人放火
sor鳩我睇唔到、唔知道
自己人?黃絲做錯唔屌得?仲要我唔知佢係咪黃,所有野只以事論事,唔係做錯野一句我係黃就光環上身唔屌得,仲要呢單野完全唔關政治事
完全唔覺miss pun有咩柒

而家綁人上去? 唔係廢老曱甴藍屍自己精虫上腦會上去酒店?
樓主pin this
之前啲弱智厹比人玩果陣啲連登仔有份恥笑
今日居然笑翻撚狗果條友
你話唔係PR帶風向真係唔撚信喇
佢地做呢d野係below好高既standard少少?咪玩啦,唔好變林鄭同黑警呢類無恥人物護短講大話,係呢件唔關政治既事件入面,果兩條女真係on9
不如你講吓邊撚到證明到條弱智仔係藍?
黃絲以事論事 有錯照屌,比人覺得有道德 有良知

到你答
Ching點睇miss pun篤手足灰搞到人俾人拉?
你要盲目支持係你嘅事
呢度係連登 我想表達個人意見 理性討論
有錯就要出聲
唔係掛個黃絲頭銜就做乜都岩
fact check ?
支持miss pun pun

幾時開始俾狗咬係柒

班狗同藍絲贏左啦咩

長他人志氣?
唔屌
因為條弱智係藍絲唔係手足
做錯又點
who fucking cares?
同對面一樣對人唔對事嘅話,
咁黃藍都無咩分別。
Miss pun 我巨j係到同你講 你要搞就黎搞我 唔好咁仆街搞d智障傻鳩放馬過黎
有,俾人知咁做係唔啱,同埋想屌醒佢地
你盲撐咪顯得你自己都係藍屍質素 一樣咁低質
又一個黃一定要係好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞