一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
我明有好多嘢寫唔到出嚟 咁其實d1同d4應該點證明到嗰啲係佢嘅貨? 同樣對方都比唔證據(如果有歡迎更正) miss pun比貨佢哋派佢懷疑佢哋拎貨去賣比啲學生 咁又唔屌得?事實上係好多人係呢場運動上貪錢食人血饅頭 佢最多衰係咩都擺晒上網
我都係今日先知道件事 但我認為呢件事唔關黃定藍事 嗰個人本身都有問題
你講嗰個同片中人係唔同人嚟
宜家藍絲冇道德標準
而你同藍絲講道德標準係你戇鳩
明唔明
你仲係到停留緊一年前未訓醒咁
班狗亂黎亂射tg
我地係咪就坐係水炮車前面呀?
畜龍黎到捉人都識跑啦
平時見到好多藍屍on9新聞,真係得我地討論,藍屍完全無留言直接扮睇唔到
愈嚟愈多哩啲on9嘢,不如學埋藍絲支持popo
如果真係有pr,唔係講緊屈個啲。
我覺得哩啲拉低曬成個黃絲水平嘅人先係pr,但喺連登又好撚多人buy
唔好啦我屌柒班弱智連登仔啫,受又唔係佢地受緊,喺樹當啲賣相雞正義之士。
你就真係冇睇片
佢一開頭就唔想影到,但pun問佢唔係話拍av咩,佢自己話係。如果佢唔想拍個門口向正隔離,點解唔走?
佢自己行去張床到開始「拍av」,直播條片影到有人迫佢?
我個id又加一分
miss pun都藍
仇女毒撚好可怕
連人地政治取向都屈埋
我唔敢講佢智商咩人啦 但睇佢fb啲對話好正路先囉 似足啲on9藍絲嘅留言
咁都好攬我真係唔撚知你係弱智定點
最多咪唔講當bullshit,點撚樣攬啊大佬
仲未計佢兩條友一向以女權撚自居,點啊,即係「我唔比得人撚,但係我撚人就無後果?」咁樣?

柒就柒,唔代表你要鳩攬,係咁多
條片睇到佢係藍?
佢地心靈好強大,應該得啖笑,我上次key 左自己同陳雲張相比佢地
Jm9
犯乜撚野法
笑死人
其實「好味係良知」都可以extend到去點define黃絲既智慧門檻
Miss Pun錯與對可以論點對駁,冇所謂,但同良知有關而唔係政見囉ok?
你睇左miss pun啲story先啦廣州肥仔同藍絲兩條友黎架
一直所講既fc精神? 以家以貌取人去分黃藍?
唔使基於事實討論 淨係大家覺得認為就係事實?
絲打 無謂同佢地嘈
嘈黎曬氣
就算miss pun殺左個肥仔(假如藍絲)
佢地都係盲目支持

私了原意係法律幫唔到先會做
而家係被濫用
D1同D4一直解釋左賣果批貨係自己 兩邊舉證level差唔多你竟然信指控者
仲有我屌你老母 坐撚埋監都要比你話食人血饅頭 你死撚左去啦屌你
有得奶Miss pun對鞋係恩賜啦
幾多人想奶都無得奶

bdsm片要食埋屎添
平時連登都撚狗公啦依家搞咩
屌你都係番去和平佔中坐係水炮車前面等拉ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞