一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
行開啦 278168
你抗爭嘅道德底線冇得同le d鳩野比,你抗爭需要武力嘅話就已經比起平時嘅道德標準有一段距離
5毛 PR出哂黎就知要攬
佢靚女又黃 我攬 吹?
講左好多次,我係藍,思想永遠只有本民前藍
只係想講返抗爭本身係無超出道德標準嘅範圍 唔好陷入支那個mind trap
90000幾會員幾時到你行開
本身點處理性騷擾者係佢自己嘅決定嚟
但係佢選擇要公開俾全港人睇,佢想用嚟警剔世人?
定係想講自己雖然賣淫相賣到可以買樓,但係堅決賣藝不賣身?
淨係佢應承人出嚟已經構唔上性騷擾,佢唔係讀中文?
自己表達去酒店都冇問題,呢啲係困擾?
人哋精蟲上腦講啲咩佢又話好,唔好意思我約你去扑嘢
你應承完我出到嚟搞完一大輪就話因為之前一直好困擾
我淨係覺得似勞資糾紛囉
on9
2條友黎
係喎on99
當我哋一個二個冇腦
你岩牙篤灰冇罪架,有奶便是手足
我都間唔中講黃屍 因為你班人太痴線 連隻篤灰狗都攬
識得講人個number出嚟wor幾撚威威豬
我都成日講

YC、黃屍、深黃傻粉love to use these so much
唔係冇但係一定比平時有段距離
咁佢篤灰你又睇唔睇到
潘書韻唔係偽黃係咩 篤鳩d1d4個人資料仲要擺上網 傻閪黃屍唔夠講就死出去啦

PR 出晒嚟係另一種對家認證
完全唔覺得有咩問題

你唔咸濕咪唔會有依d風險囉,拎白卡唔係大曬架,唔代表可以做任何事,法律容許既事都唔代表係正確,總之我就支持Miss pun既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞