一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
班撚樣好得意,要做大愛撚又做唔曬
人地係女仔喎,好人好者會無啦啦性騷擾人?即係宜家miss pun佢地就唔係女手足班分化狗扮到扮得好啲啦唔該
咁想做藍絲你咪做藍絲 咪撚咩都話學下人地啦
老實講雖然性騷擾都抵死 但唔洗當藍絲咁撚到咁盡藍絲你雞姦佢都wfc, 但哩啲性騷擾傻仔最多咪block柒佢算
會,黃人做咩都是啱的,不分化
為咗告得入條女 就想人哋係弱智
如果有你呢個朋友真係終身無悔
重一味話屌ms pun嘅係大愛撚
我覺得佢哋盲撐先係喎 獨立思考係啲乜冇人知
ms pun重要係督灰撚 今次做嘅嘢明顯唔係正路
成班人不願面對 標籤自己係黃絲就咩都做得
依家成條片連黃藍呢兩個字都冇出現過 個個已經諗好曬話人藍絲 弱唔弱智我唔知 但開live玩呢啲就唔覺得係正確先囉
識得block人唔叻 係block中你隻五毛狗
忍唔住同大家講啫
盲撐嗰班人有冇諗過,之後有乜運動有,女手足比差佬捉咗,嗰班黑警個心入邊更加會認為呢班人係天使係雞,我屌佢哋冇錯。

為咗兩隻電子雞喺度犧牲啲女手足?
明明連登係想兩邊都死
肥仔同藍絲兩個人黎.....爬下ig啦
真心建議樓主做藍絲算,藍絲可以為所欲為做錯事唔洗認,啱晒佢
叫佢扮弱智等兩條垃圾入到冊都抵
我都唔好意思再討論
講到支那人就聯想到藍絲 之後就支持佢地
成件事都未清楚就開始評論

1. 佢未必係藍
2. 佢父母祖藉廣州 但香港人
3. 私了就私了 公開博咩
可能條友真係弱智,咁就最好
唔屌了
繼續打好國際線
支援手足,捐錢!
唔好再理啲無為既人
此post,完!
爭咩丫
2邊都屌就岩
白卡手足
好人好姐都唔會叫人上酒店除衫俾個bra人睇啦,咁係咪又可以話好人好姐唔會做電子雞?可唔可以話好人好姐唔會成日放自己啲淫照?咁係咪佢哋成日咁做俾人性騷擾係正確?
唔好咁痴線啦。
好似話有對話證明到 如果證明唔到佢係藍絲 我收番我言論
唔睇電視咁撚脫節會識上網性騷擾人 會識講自己係藍絲 幫唔幫到手足出氣我唔知 但我覺得爽
你咪繼續block囉
事實係點我諗唔使你講
被打斷腳還押中既爆炸案張手足

一早講過email同miss pun既人格分別

真手足一早睇清睇透 今次單野又一印証

弱智就有光環?性騷擾都無問題?成班現實中無女溝嘅毒撚一見到miss pun email就即刻分化,識穿你地啦
肥仔同藍絲兩條友黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞