一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
唔岩咪就係在於佢兩個做完呢樣野之後
做到你知我知陷家都知囉
你鍾意撚藍絲 撚咸濕佬咪撚囉
拍片直播做咩先
講到咁清高要教導人 要佢知錯能改啦
咁你咪私底下做實事囉 唔需要比人知架
太辛苦了 有啲YC仲恐怖過狗隊
篤勇武手足灰唔好話逐出所謂黃圈 扑濕佢都未撚夠喉啦
而家既懲罰只係做on9野比敵人周到 仲便宜左佢地
你意思即係全部玩bdsm嘅人都係弱智?
咁你幾時報警告鳩kink.com禁錮弱智人士拍bdsm av?
支那賤畜
有咩好值得討論要開咁多個post
成個熱門都係
點解挺身而出反而變成有問題個個?你係咪搞笑?
要我去學藍絲?
含撚拉樓主
Btw 支持佢地兩個撚鳩啲藍絲
知道自己俾人拍梗片都照除淨底褲都叫正常?
咁藍絲冇道德標準,係咪又要跟佢地個套呢?藍c冇
嘅嘢我地有嘅嘢就係批判思考、道德標準同民主精神
如果你要套落政治到,咁不如你諗下藍絲會唔會因為黑警屈鳩人襲警而屌柒D黑警。
再反觀下原來黃絲係會因為迷戀道德高地而屌柒一D對抗藍絲既同路人
咁所以呢
人哋唔理唔通我就唔可以理
一見佢秒del片都知咩事
自己冇錯駛撚del
個雞蟲一定係有唔岩,但兩條女同我id一樣唔係咩好人

聽到佢地講抗爭好撚嘔心,冇必要去做d咁既野
我會希望啲連登仔可以通過呢次知道返不割席不篤灰唔係咁用
與其講顏色 不如分清楚咩叫良知先
性騷擾就可以出手咁對人? 想所謂既懲罰對方係咪都有其他方式巴
唯一肯定就係miss pun犯左法
我地一直想要既公義係咪就係咁樣冇後果做本來係唔啱野?
我地要跟藍絲學嘢
唔啱聽就係pr
理到入冊唔好怨人
又做過咗,畀支槍你都唔會用架啦
返返去和平佔中啦
你唔比佢就係想同Miss pun email約出黎玩呢啲呀?
犯左邊條法
連登成日撚狗公
我係咪要報狗
風Ching 又變熱狗五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞