一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
我相信香港有法治架,d1d4一定犯左法先拋緊我地黃絲唔可以為正義而拋棄法治 miss pun 冇做錯!
唔割,但唔可以好似藍絲咁無恥扮冇發生,係要互相提點先真
我地最好連粗口都唔好講啊,如果唔係轉頭又對唔住個良心
又唔係我整
敢做唔敢認咩
佢公開得就有人backup
而家討論係9up
因為無人睇過段片就up
所以話黃C真係無腦,對世界認知真係零,你估智障人仕真係好似TVB呀旺咁無文字能力基本溝通都on99咁架? 智力障礙有好多唔level,有部分智障人仕根本可以正常溝通
其實miss pun做左啲咩冇底線既野?
你咁樣講同講法治未死有乜野分別呀
唉⋯⋯ 我有睇你key圖,老實講我唔熟佢地但有次d4幫過我,我祝佢冇事。
Le單野同抗爭撚有關係
私了班藍絲係為抗爭
Le單野點撚幫倒光復香港先?
老實講唔樂觀,不過大家活一日開心一日咁解
繼續攬自己咪變成你地最憎嗰啲人囉 互相包疪
抗爭就係要社會進步 啲劣根性出哂黎
屌你講極都唔明
私了藍絲係因為佢地出手打人先
你問我殺埋721白衫人都得
殺曬3萬狗都得
但依家Miss Pun搞正果件係咪真係藍絲都成問題,
但就強調Miss Pun係黃所以撐
咁先係冇道德呀
唔係黃就放題破壞呀
就算起義革命都唔係一句「為左正義就梗有人要犧牲」就乜撚都得呀
屌你咁都要人教,學人咩講抗爭
啲人走唔走又冇咩所謂,反正帶走資金對中共都好傷
係睇唔高眼班傻閪話打國際線乜乜乜,呃撚埋自己
證明藍絲都係谷精上腦淫蟲,又可以大造文章打擊佢地聲譽
正解
為左民主反獨裁政權用武力係好正常
樓主口講光復香港 做就死攬電子雞
為左果少少錢 d1d4去死啦
明顯件事會比藍絲大造文章啦
仲話黃營大造文章
就咁叫身邊啲「深黃」撚屌捐下錢買私飯等手足有尊嚴啲都敬而遠之,香港人,嘿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞