一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
錯就要認,我地唔係藍絲咁不分是非黑白,指鹿為馬
又見到你
終於明有險可守點解
仲有人投
push
如果兩仔仔呃左條女上房做同一樣野,你估下會比人告乜野?

打少 d j 啦
藍屍係弱智唔識分是非黑白,所以先會盲撐
我唔係弱智,我識分是非黑白,所以我繼續做果兩隻賣相雞世界

#你一定係黃但你都一定係社會垃圾
依家泛民咪撐緊限聚令
連登仔好鐘意小事化大,所以成日會比人帶風向。樣樣小事都要理,咁仲使理大事?
冇錯,柒左唔緊要,做法唔完美,但可以接受,有待改善
我唔係care啲p牌狗點死撐嗰兩個J圖妹
個問題係j圖妹玩人玩大左仲要死蠢開live,啲p牌狗就屈尻隻蝗唔係弱智,再想扯落黃藍度,夾硬死撐黃絲欺凌弱智人士先令人反感
成件事同黃藍都無關
1. 成件事根本就唔叫抗爭。人哋插狗打狗要控暴動還押,打國際戰線要流亡海外。佢哋兩個呢d行為又對運動有咩助益?同初衷有咩關係?

2. 有d議題同黃藍無必然關係,唔好乜都撈埋一齊講

3. 不分化係講緊兄弟爬山,首先你係為咗場運動,先關不分化事

4. 不分化唔代表不反省,件事做法有問題點解唔可以討論?當抗爭陣營被迫全攬嘅時候,就無辦法自我糾正。敖卓軒被人屌嘅時候,黃之鋒都有道歉,唔代表佢要同敖割蓆。

但喺大家反省嘅時候,總係會有人不分青紅皂白出嚟話要全攬,大家自己諗下點解
係連登啲P牌狗一唔夠人講就成隻跟尾狗咁重複人哋講嘢,跟住又一定屈你五毛屈pr又剩,根本成班p牌狗講野都冇point,講嘢十足十啲智障仔咁仲以為自己言之有物
Push
你又話唔同政治混淆 又要問定義嘅
係我心目中 藍絲唔係單純講緊個取態 係講緊個思考方式
良知 即係道德 咁講啦 如果你覺得撚鳩弱智仔合乎你嘅道德觀嘅 咁咪得囉 最緊要你地開心啦
P牌狗精味禮品一份,我唔知你咩居心點解要死撐兩隻臭雞,但我話俾你知你唔好影衰我哋啲黃絲,唔識分是非黑白做錯野仲死撐,仲要講一大堆歪理幫佢開脱,屌你老母臭閪你個思想成隻賤種藍屍大陸喱咁,同街邊啲死廢老冇分別
Pr黎 所以mon緊post
Btw 比人捉左拘留&告左條罪
柒在上網直播姐
玩 sm 係革命
你班黃膠除咗話人pr仲識講咩

咁極端唔理其他意見你同藍絲其實冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞