一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
支持
你有無諗過藍絲死攬殺人犯強姦犯係因為佢哋道德淪喪是非不分?
如果一個人做錯嘢係咪因為佢係黃我哋就要死攬佢?
咁同藍絲有咩分別?

得罪講句,我黃到金
依家真係捉撚住你老母黎屌,事後你攬唔攬我
話親你同類啫,使唔使咁惡
呢個post見到好多所謂自己友嘅會員原來質素同思想都係同大陸喱冇分別,同嗰啲一見到相反意見就話係PR狗嘅會員一樣咁撚低質
原來玩尻隻支那淫蟲等於屌你老母
你老母係支那淫蟲?
身為黃絲KOL 從無做過一件事為民主自由發聲或為抗爭大局,一日到黑做埋啲野曄眾取寵/為自己利益 賣淫相都做得出 食屎啦去
呢個post見到好多所謂自己友嘅會員原來一見到支那淫蟲就攬,同嗰啲一見到相反意見就話係P牌狗嘅會員一樣咁撚低質
篤灰真係好撚黃
我原本想認真覆你,但你真係弱撚智我廢撚事晒鳩我啲時間
見到咁多正評真係好失望,搞臭黃圈點光復香港,心淡
賣手足抵屌,之前屌咗好耐
呢鑊係佢撚隻支那淫蟲,撚得好

兩件事嚟
做法不是最理想,但可改善
上面成班都睇唔到,連登淪落到咁
咁撚樣羞辱人都話冇錯,睇嚟你唔止有藍屍心態,仲係讀屎片冇家教
我原本都想認真覆你,但你弱撚智到連支那淫蟲都攬,我廢撚事晒尻我啲時間
無錯 而且呢件事根本同抗爭無關係
呢2條女一定唔覺得自己錯
唔使心淡,你啲PR同事正全力護蝗
又捉到隻 p 牌 pr
冇追post,點解佢係藍絲既
支那淫蟲咁撚樣性騷擾人都話冇錯,睇嚟你唔止鍾意護住隻支那淫蟲心態,仲係精蟲上腦愛支病發作
撚到俾人反cup都叫好
玩到除哂罩共處咁耐
真係中肺炎保平安
大巴大巴車落左膠度
其實點解屌鳩email同miss pun = 幫支那淫蟲?
事實今次撚人方法錯撚哂
俾狗尻拉就叫反cup
之前啲抗爭運動全部都係啦咁
又想合理化尻拉

除罩嗰度駁唔到,我都想咁講。 願平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞