一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
證明黃都有智慧,藍谷精上腦無撚用
性別平權係based on大家互相尊重
而家條仔開埋房又話拍av
而家俾機會佢表演
上Twitter 出Spam
私了係法治不公/人地出手先做既手段
若果亂用 真係同蠻人無分別
如果你下次探幫手講句多謝,佢唔識我但上年早期有次幫過我同朋友,唉
抗爭點超出道德標準?
殺"證實左"既藍絲都有少少理據,因為藍絲真係想我地死
問題係未證實係藍絲就一句「黃就要撐」
屌你真係同塔利班一樣咁恐怖
幾時唔夠黃都要俾你班人拉去鎗決?
唔怪得你地乜野唔o岩聽就係PR五毛
聽fd講 D4份人幾樂觀 唉好彩佢睇唔到呢度啲yc幾咁恐怖
冇問題
Push
咁你咪串返佢條on9谷精上腦,你地藍營大把天使同藍絲講道理咩
不割可改善,就係咁簡單
其實真係冇話因為黃/撐定唔撐
呢單野我個人純粹覺得冇咩問題
對家見到有呢啲位仲唔大入特入
有咁大發到咁大
個問題係你根本就唔會阻止到呢啲野係黃營發生
就正如曱甴強都阻止唔到前線啲狗發癲
但係成班狗都係扮睇唔到
大事化小 小事化無
其實我想問 既然性騷擾
點解miss pun會book酒店約佢
男方以為得米wo
啱啊 邊個出名搞邊個
大j 立場 龍門 渣哥 依家到佢地
舉個例
正常社會裡面和理非遊行就可以改變政府施政
點解香港流血示威都唔得?
係因為對家都唔係同你玩緊同一樣野
你講原則蝕抵就係自己
不嬲打仗都有反間計呢啲架啦
唔係話全部都五毛pr 但有呢班風向撚出現真係可以帶到一部份嘅人
呢個階段講原則講理想根本就係加劇內耗
如果成件事真係同政見冇關係
重點淨係喺性騷擾到,我又想知咁攬佢做乜春?
都唔好話佢本身賣淫相賺錢俾人性騷擾有冇問題先
既然唔關政見事 我點解一定要攬佢 用黃嚟標籤就做咩都可以當睇唔到?

重申多次 佢story po對話就遮名 開post個對話就唔遮
到底肥仔同藍絲係咪同一個人?根本就冇解釋清楚
同埋唔好執著肥仔係咪弱智先,係咁針住呢點講炒車就無謂
但呢件事就絕對同抗爭冇關係囉屌
fyi 「道德」被定義為一群人或一種文化所認可的所有行為準則。
你會唔會用抗爭名義專登搞平民先
你地講到尾都答唔撚倒我搣時潘撚條友點撚樣同抗爭關撚事
有d人平時正經post就唔推
然後個撚個搶住開post留言屌佢地一睇就知咩料
幾個post嘅留言我仲以為上緊香討
點會唔關 篤左全港唯一炸彈客出黎 直頭要頒好市民獎
啲人又開始不願面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞