加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
咁遊行嘅同時仲有舉美國英國旗㗎嘛
係代表向全世界發聲,追求自由

點解唔攪全球抗警暴集會,
包括埋加泰智利咪可以再多啲光環,
又唔駛驚網軍spin去撐加獨,
佢哋又可以多謝返香港人

知唔知做文宣成日係外國網見到5毛spin風向,而外國人又回應,有幾麻煩

而家唔撚係想割加泰
係要求聲援全球受警暴嘅國家,包括埋加泰
咁咪可以免去爭議,仲拎埋全球掌聲
做晒大家想要嘅嘢

唔好俾班五毛spin到風向淨係攪加泰
我唔係禁自己聲
只係唔會做啲對贏無幫助,仲除時輸左死全家嘅野
依家香港個形勢
我選擇堅決緊跟美國呢個大佬
冇左美國制衡支共
支共即時令香港即時變新疆都得呀
冇左美國香港係完全冇能力去抗撃支共
打錯字。Sorry.
巴打絲打冇夾好咗 -> 巴打絲打夾好咗
你呢啲係利益導向,
有違自由、民主
你對唔對得住加泰手足?人哋幫我地舉過一枝旗
加泰爭議既解決方案
https://lih.kg/1668004

去推呢個post
P 開唔到post
新疆一定要搞
而唔係踩綱線搞加泰
人地輸左唔會變新疆
無錯
輸咪輸囉
最多入集中營
爛命一條
願來世投胎去西方國家
要撐埋其他地方冇問題,我都認同。但成班人講到個集會連搞都唔應該搞,不了
對唔住啦加泰人 我地真係冇能力公開撐你 但係如果你地成功o左 我會為你慶祝
咁個集會主題就唔該改改佢啦淨係講加泰把撚???

同埋如果講緊主題係講人權既,個集會應該改撚左做叫世界人權集會之類etc...,所有被打壓人權既,包括新疆,西藏,中東穆斯林內戰,非洲種族清洗,泰國,加泰....都係包埋係呢個主題入面

咁撚多人權問題你唔好逐個逐個搞個集會做咩個主題要定加泰人權既集會,定係香港人已經做左自由世界既領袖大愛得嚟仲有精力理埋人地d野
仲有中東同非洲一大堆種族清洗,宗教屠殺已經準備逐個逐個搞個集會集到去我個孫個一代
一齊沉船就好玩
我準備好飛過去加泰幫手有需要既話打內戰我都準備為加泰人死,話晒大家都係舉過同一枝旗既手足
咁你咪去隔離搞手post到建議改名,去另一個建議post到推,你推個反對呢個集會既post 把撚???

https://lihkg.com/thread/1667946/page/1
https://lihkg.com/thread/1668004/page/1
link都比埋你喇,推到搞手改啦
美帝人權法支持香港係高度自治autonomy!不是港獨Independent!
之前美國參議員提左唔可以搞港獨,獨立被國際視為分離主義,但尖沙嘴有左膠高舉加泰羅尼亞旗聲援加泰獨立運動 !
外媒幾日前已經見到中共畫面播加泰,字幕係香港人示威!
醒未?係咪想全部送中?
我同意召集人係一心想爭取人權同抗警暴

但如果呢刻有個更完美嘅解決方案
就係攪全球抗警暴集會,
而佢依舊偏執自己嘅諗法淨撐加泰,
放棄㴝巴嫩智利等警暴嚴重嘅地方
就係偽善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞