加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3832 回覆
3241 Like 1304 Dislike
有唔少其他嘅國家都聲援過香港,但我哋就完全冇回應番人哋,有啲失望......
如果我哋肯逐一回應感謝佢哋,佢哋實好感動

加泰捧香港係上策,但香港撐加泰......下下之策
有美國幫同冇美國幫已經差好遠
得美國先對撼到中共
你覺得法國、德國會支持成員國分裂?
你有冇腦?
同意幫推

我都想支持加泰,但出曬面支持就真係唔覺得係岩正如共產黨支持isis都唔會出面支持喇
上面成班ON9一開始就用中共垃圾思維去諗野
係支持民主自由
明未
法國德國係民主國家
你當佢地白痴?
幾年前已經喺某大學搞加泰展覽啦
講有幾了解 收皮啦

你知唔知 HongKong is Not China 出自邊到呀
Catalonia is not Spain 呀

調轉講 唔了解就唔撐得
全球都唔洗撐香港啦 仲成日叫人撐自己

話你知 大撚把美國國會議員啲議助 連一國兩制都唔知係乜 而條Act 係啲議助Draft 嘅

美國會保你係因為佢有利益
唔係因為你有冇港獨 有冇火魔法 有冇黑警 有冇撐加泰
收皮啦打手
無錯.
世界上所有不公義既事,香港人都要理
香港人是無敵的!
好心你條撚樣咪用中共思維代入全世界
Push
但係德國、法國已經開到口反對
你不如睇下新聞先啦
戇鳩仔
事實上法德都唔支持加泰獨立
2017加獨無得到任何一個國家承認
樓主你唔話佢地鬼
我講
你班鬼我屌你老母
攞香港既國際輿論黎玩
而家唔係咩畫面唔好睇
而係政治立場錯撚曬
不推文多次拉低你個熱門分

幫01吹風向慳啲啦
加泰獨立係良知?只係一個國家的地方爭執炸。
香港有基本法講明一國兩制,高度自治,我地係根據法律爭取自己應有的東西,重有就係中國的監控,文化入侵,呢樣全世界都比中共影響緊,所以connet左。
加泰搞獨立係冇法律基礎,冇其他國家會支持佢地,講真如果今次主題係香港獨立,其他國家一樣唔會支持我地。
有時我覺得連登仔嚴重低估美國佬智商
你岩
係 香港不嬲年年十幾廿萬去64集會
其實都無人逼其他人表態支持香港
點解咁多外國人支持我地

因為公義同追求民主
加泰支持過你 你用一晚去支持返佢地都唔可以?

我本人嘅立場由頭到尾都係話美國為利益先Jer住香港
我立場係自己香港自己救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞