加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
心入面支持好啦
咁大家一齊去facebook問下Gphone啦
同意
要做大愛撚唔該都搞掂自己先
正如First aid第一件事都係自身安全
自己都未搞掂 就去幫其他人
發起條友個腦係咪裝屎
Push
I am sure you will the next Warren Buffet !!!!!

That 's kind of what he says about how to be RICH :

1. do not lose money
2. do not lose money
3. do not lose money

What can this principle be applied here on EVERY protestor's decision?

Did people learn from yesterday young man ???? 20-30 ft from popo... did not check 11 am postion, the head faced ONLY at around 2 pm position. Of coz. easy arrest and >10 years jail !
Push
pull
呢段時間每朝起身第一件事就係碌新聞,希望見到參議院提前嘅消息,但每朝都會失望
721 831 101
推,我一定唔會去。
唔好比人講兩句就想去,自己有返獨立思考,搞返清啲國際關係先。
而且我地未贏架,唔好撚鳩自己得唔得。
臨時政府耐唔耐就出現一次
因為無利益而唔發聲咁同LBJ有咩分別
隔離po話轉全球民主抗爭集會
連登唔一定全部鬼
連登都有唔少人會出去
如果有咁多顧慮 唔該搞手回應
仲有時間討論 真理越辯越明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞