加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
唔好傻
LBJ出事係因為企錯風向位
若果真係要講言論自由,人地唔通支持中国又唔俾咩?
政治不嬲偽善污糟。
唔支持搞
咩怕得失美國
咁同中共啲白色恐怖有乜分別
可以另外搞疆藏人權集會,你唔認同加泰人權集會可以用腳投票唔去

無大台不嬲自由參與
你咁睇同國際點睇 係兩件事黎
唔去 講完
Push
同意樓主
agger
大家都係為自己
講咩自由民主
Fight for freedom
人唔笑狗都吠
將個集會主題改左 反加泰警暴 應該理想d
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
道理無人唔知,但點解香港人出來,咪就係為著民主自由同人權,不畏強權既精神,你話加泰係為著從美國獨立出來就話姐,你話日日集會就話姐,一個集會就會影響到美國既決定咁撚驚,美國都話唔支持港獨啦,你係咪要屌灑示威講港獨既手足

官方取態同市民一直都係兩回事來,官方唔會因為你一個集會就轉態,但西方市民可能會因為你大細超就覺得你根本無自己既精神,同支那一樣,只係利益至上既牆頭草,到時中共加d利益,政府跪,市民都接受唔理你,所以我都可以話比你聽,你唔去一樣有果所謂既1%死既可能性,咁不如做返自己

你係真係咁撚驚果1%可能既咪係同一個時間搞個全球反警暴集會分散d人囉,係度嘈有撚用
成班自私撚,食屎啦
岩 真係唔好再出現加泰集會,會送頭架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞