加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
加泰同香港背景其實差好遠,場運動原因都唔同,唔好一時衝動搞輸自己
想問下你,點解明明有個解決方案post你唔推,係要推個反對成個集會既post?
連登仔好撚天真
乜柒都唔識
淨係心口有正義兩個字
如果到時候有大量人舉加泰獨立旗就唔到你去解釋,甚至有人會將加泰獨立同港獨串聯一齊到時候想支持香港嘅國家都可能退縮,想支持加泰可以通過Twitter 幫手推文,無必要搞集會俾人影相寫故仔。
on9 前日遊行有人舉加泰旗,得枝旗咩立場都冇表明仲加expect你加獨啦。咁驚比人話撐加獨係應該去推解決方案post推到搞手改主題,而唔係反對個集會
支持巴打
支持樓主
香港冇本賭
前日遊行已經有人舉,日後應該都會有,要做你既話一早夠料做。咁點解我地唔趁共狗未進攻就表明左我地唔撐加獨只反警暴呢?咁樣你都驚比人屈加獨既話可以去推解決方案post架
https://lihkg.com/thread/1668004/page/1
全世界既警暴我都反對,全世界既反警暴我都支持,呢個三毛我甘心做
見五毛放晒風話搞
就知唔應該搞
sor冇回鄉證返唔到支那 唔知會唔會扣人工呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞