加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
點解 唔搞 陳彥霖 慘案 集會?
你就偽善撚,大愛撚,自私撚
新疆同西藏俾中共搞咁搞,多次發生人道災難同種族滅絕
你唔去為呢兩個地方搞集會?
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
可以參考

加泰爭議既解決方案
https://lih.kg/1668004
自身難保仲去幫人 醒下啦留返啲精神救自己
兄弟爬山 各自努力
自己都未搞掂,近D 新疆又唔理。都唔知加泰做乜鳩= =
連登風向話唔搞啫係要搞
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
自己都未搞掂 仲搞其他
要自己畫,冇得買,好辛苦㗎
咁你憑咩要人支持香港 我地有民主人地都唔會有既得利益 但如果我地一輸 人地又要承擔可能同中國既既不良後果 eg. NBA
非引戰
Push
有加泰集會又如何啫
唔支持既咪唔好出
就係咁簡單
大家都識講老美為利益
一個半個集會當睇唔到有幾閒
喺香港既連登仔女都唔係個個場都知啦
true推
Dllm唔好淨係ban人活動又唔提另一啲可以support到加泰又唔得罪外國嘅建議 最撚憎就係樓主你呢啲人 乜7都驚 輸民意 輸戰線 你唔做撚知會有咩效果啊? 真係覺得唔值得冒呢個風險就俾下其他建議 下下都淨係識諗自己唔理其他人怪唔得知咁多手足俾人拉冇人救啦 睇死樓主都係嗰啲一見到狗就跑冇諗過救人嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞