加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3832 回覆
3241 Like 1304 Dislike
贏咗冇得分 輸咗死全家
有啲咩慘得過咁
到依家仲起曬槓嗰下先好笑

十足啲大陸婆喺度死撐咁
我發現你班顛狗有個共通特點
就係睇到某一個反集會既人講既野,就當曬全部反集會既人都係咁
咪都係屈
未BLOCK
肯答我點炒車未
輸左死全家又係你講,
話人去完集會當係歷史創舉又係你講
有冇諗過從頭到尾都係你自己ff打飛機

risking denting international support for their own cause
識唔識睇英文 知唔知人地暗示d乜
你係咪想一份報章寫到明有香港人自私呀下呀國際關係大師
啱呀根本去唔去就無分對錯
係樓豬喺到帶風向講到去嘅都係on9
帶唔成又喺到死撐

一時又話輸左死全家
而家無事發生又話你地去嘅係咪當自己完成歷史創舉
佢已經cljs
再講多次喇
其實去唔去真係各自考慮無分對錯架
係得樓豬你抵屌渣 知點解未呀
我都淨係bin佢一個
https://lihkg.com/thread/1671772/page/1
屌喇星原來樓豬兩日前已經喺屋企準備幫人抹patpat好撚周到
我就係覺得反集會嘅人入面得你一個咁撚on9
終於同樓豬connect了
on9仲要咁多正皮
答到我未?
唔好講廢話
向前望!

唔好睇小加泰集會
https://lih.kg/1673373
Pence同Pelosi有講過加泰集會?
人地睇唔到/當睇唔到又可以比你當成自己成功
對家炒車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞