加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
咪撚串佢= = 一陣block鳩你
講真食飯都有可能哽死 樓主會唔會考慮以後食奶仔算數
好撚辛苦 我幾想樓豬係一個五毛等我可以無視佢
贏咗冇得分- -

衰過去hkjc
啱呀.....狗會走盤都有分儲.....
而家無事無幹都俾樓豬話你意氣風發
= =
我唔同你討論立場,咩風險值唔值,無意思
依家討論緊你斷章取義話我屌曬所有人死全家
我篇文由頭到尾都講我既立場
最後一句
"要講既講曬....
你地自己諗清楚,要負皮隨便"
已經係叫你自己諗完決定,又唔撚得?

話我國際關係專家?你又咪又係用你自己個logic去放入全世界思想
"全世界得你一個覺得自私係一個正當"?
Reuters篇報導唔撚討論
我話無,你話有,講到2046都無結果
事實就係無任何風向轉過話香港人自私
你一係上twitter搵比我睇

你同我講態度,係邊個篇文都唔睇,一完左個隻會就係咁推PO
問我死全家未?我成篇野無講過參加者死全家
死全家一直都係講大局
我認同一部份人話要去搞散集會,又咩要拆台係過火唔岩,
但我有無講過呀
你班友依家根本上就係文革式用埋D唔係理由既理由圍屌黎迫人認錯
我愈反駁你班友就愈要屌到我認錯,再証明你地你岩
一係你搵到實質証據
証明
我反對集會係因為集會有機會損害香港同歐美關係 《-我成篇文stand point
而事實係集會反而令香港同歐美關係更好

唔係你地一直講炒車,7左就認,你講就係?
樓主block晒所有人=佢贏左
柒左,自認冇柒到=實係冇柒到
打遍天下無敵手
收嗲啦
1%都唔可以

你平時出街有冇過馬路? 隨時都有1%危險性
好似啲唔敢坐飛機怕失事嘅人
同佢講飛機失事率極低,好安全
佢會話一出事就死撚硬,唔好搏
唔回喇
出街有野做
我無BLOCK你係因為你有arugment
唔係好似D顛狗咁只係打句死全家人身攻擊
跟住又會有人話"多撚謝你WO"
是但喇,我stand with my own argument, unless there is evidence to prove otherwise
要鞭就鞭撚飽佢,總之我唔會跪
on9
好撚有骨氣呀
樓豬已經痴撚左線要面要到傻
屌佢講野無邏輯又話唔討論立場
自己講撚到去嘅就係擺全香港上枱,然後話自己唔係屌緊去嘅人

係邊個篇文都唔睇,一完左個隻會就係咁推PO?
我去之前個日已經入黎話9你自私撚
自己認屎認屁話自己好撚識國際關係
仲學人講咩風向呀軍師?而家就係要屌柒你呢d on9先唔會影衰香港人呀笨柒

有機會損害香港同歐美關係你老味俾人知道香港有d咁嘅弱智散水撚人地都真係要諗諗撐唔撐你唔係轉個頭撐完你你就縮番入老母個西到

講真做乜都有風險㗎喇
藉口嚟嘅啫
好啦我夠皮了,做番正經野
Hi智將
死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞