加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
三日前已經話撚左佢同7婆一樣,唔夠人講就話唔重覆唔會再答叫人自己追po
果然同7婆一撚樣,都唔會跪呀
死全家
stop la
個個都針住輸左死全家呢句
冇人理贏左冇分加呢句?
binc ? 鞭係邊到?
推撚到呢個冚家鏟post出2
佢呢句好中立 唔好對號入座
佢呢句好中立 唔好對號入座
再講仲唔係鬼,小學雞咩係到同自己人割
樓主死淨種仲要block咁多人會唔會好孤獨
5毛打手:咁做會激嬲中共.到時無國際社會幫
支持樓主
選擇性失明
將一句說話無限放大,將句野帶去佢地想要既方向
死全家講左係全香港人,跟住佢就話即係話去集會既死全家
全香港唔包括反集會既人?
佢地要咁樣傳譯我無法
咩野人睇咩野,好似有D女覺得人地望下佢都想強姦佢
跟住又係度LOOP返咩1%值唔值博,講左成個星期都仲LOOP返

其實我都幾戇尻,係外地都借個AC黎開PO諗住比下意見(拿,跟住又會屌我離地分化撚),做下離地撚睇下你班連登仔吹風互屌咪算
結果原來連登咩都係睇風向,轉左風向果2000個正評就覺得自己炒曬車
有D仲同人道歉,原來做人咁無原則
幾十人圍住黎屌,我同你屌,好D既就不斷LOOP返同一樣既論點,
衰既就一句死全家就收工
我唔屌,又話我7左潛水,佢地點都贏架
我全職同你係度打泥漿摔角咩(跟住又話我死雞)

我最戇尻就係浪費時間同班顛狗係度屌
我依家出去見D人權撚討論香港,
傾完開埋最後一個PO講下有咩Findings
之後我唔會再係連登度開PO,始終個AC唔係我
想抽水話我尻縮作理由就睇返我D舊PO,有講明借AC
你地成功喇,我又7又尻縮潛水,仲唔打多幾次飛機
你地打完記住繼續推依度PO鞭屍搞分化
含撚啦你,走住黎屌
等你打救香港呀
唔好推得唔得啫
問佢地邊方面炒車,又剩係識講死全家未,捉住呢點係到笑
但全句係有兩個condition,又選擇性失明
何況事實上係冇贏冇輸,而係全世界都無視左呢個集會

btw,Show Blocked User - 傳心師
剩係留垃圾reply不斷推post有咩居心
嘩block我好驚呀 使唔使裝修我屋企呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞