加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
我肯定唔會去,你話我功利仆街都係咁講
搞加泰集會既劉匡穎上次美國集會邀請過熱狗上台
劉匡穎撐過陳雲
陳雲同hkaa究竟係共諜定係幫香港人心照啦
咁共諜搞既集會究竟係幫香港定收香港皮呢?
大家諗諗
反送中運動係一場贏左無得分,輸左死家嘅賭局。

講真好地地接受中國咪好囉,香港唔係靠自己就係靠中國嫁啦。一間激嬲左阿爺,收番哂d自由乜乜77咪輸哂!好地地聽話有得用ig fb google咪好,起馬上海深圳唔得先!比你贏左又點?香港獨立又唔敢啦,然後雙普選中共一樣滲透哂係所有參選人同資本家,無得分!
你一係就抗議曬全世界警暴
你只講加泰一定比人SPIN
獨立唔係用口講,而係做,當你咩都無既時候講咩獨立
加泰都係有自治權先有得講獨立
美國幫香港只係為利益為錢,點會因為撐加泰就收手
仲有「虛偽」
自己都唔幫人,憑咩要人幫....etc
歐盟呢?
真係唔知話你戇尻定無腦
兩樣野完全無類比性,唔係將同一段字改左D野打出黎就有關連

呢個concept好重要

政治就係咁污糟
唔好因為表態而支持
行錯一步即輸
美帝由頭到尾都係講利益
佢招安isis唔同又有咩大愛理由咩
根本撐乜wfc
美國做野佢地會唔跟機咩
根本加泰自己搞公投,支持既人數都無試過多過5成上次佢話有9成人投票支持,但其實得4成幾投票率,你話全民投完支持就話姐
同意
五毛、左膠:

自私,無恥,毫無國際觀
先唔講風險
人地撐香港撐到行
even舉黑紫荆旗高過加泰旗
泥菩蕯論自私無恥到極點
只係要你咁意撐下加泰都唔肯
咪撚戇鳩.
你依家要分裂人哋國家
我唔敢講人會想點, 但鬼一定想我地支持加泰獨立. 佢地就可以將兩件事拉埋黎講, 話支持香港等於支持加泰, 所以你地歐美都唔可以支持. 一無左歐美, 香港就絕路.

一定有大把鬼扮左膠, 去屌你做人無公義道德. 但樓主唔好灰, 敵人反對你, 就係你做岩左.
同意
咁新疆呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞