加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
你睇邊個外國新閒?
加泰人都面對緊警暴問題
老老柒柒
講民主講自由講人權就實無死
依家仲要R埋d 冇用嘅friend (加泰)
討論下囉又...情感上香港人同佢地有用病相憐既感覺
擁護自由民主?
咪咁撚天真啦你估美國真係為民主自由而幫你?
係因為美帝係到多利益同香港係用黎反制中共嘅一張好牌咋
成個世界大把地方爭取緊民主自由係咪美國到到都會幫定係好多都係出句聲就算?

你話唔會因為你支持加泰就唔去幫你,你啱一半囉支持緊嘅會繼續支持,但支共係美國一樣有滲透,美國一樣大把奶共,記住美國係一個民主國家唔係一個人話哂事,你做呢D唔係驚比位中共入,反而係比緊一班爭住奶共同中共滲透嘅人去spin到你班人就係港獨
人地唔會得閒care你d原則
聲援加泰但又唔係支持你嘅目的jm9?
唔明就話你搞獨立明就覺得你虛撚偽
民權法案啊入緊直路!
個集會根本冇大家想像中咁大影響
講清楚三點ok
又有新帽子
14年係熱狗
早兩個月係左膠
依家係01
反問句黎,意思即係唔會

你話gambling要盡量減少,其實我地四個月以黎好多決定都好gambling架喎,有啲連fifty fifty都冇添。

仲有個加泰集會唔係撐加泰獨立https://lihkg.com/thread/1667946/page/1
如果你咁驚咪學隔離post咁叫搞手改成支持全球民主抗爭
連登仔其實同中共真係好撚似
當歐美國家係無腦小器撚
你辛苦打果段長文無人睇無人駁
淨係識講會得罪美國得罪歐盟

你想雙普選夠得罪中國 咁你又做?
果種偽善真係香港人基因

真係怕左你班友
一早已經有巴打講緊
好多連加泰同香港局勢有咩分別都未知
你睇開global times?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞