加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3830 回覆
3241 Like 1304 Dislike
其實加泰都係舉左一支香港旗
成日話be humble
搞手唔好次次見人企你嗰邊就當人奉旨幫你得唔得?
搞點我地自己先啦 行錯一步即刻gg
加泰無左香港: 無影響
香港無左美國:
係虛偽架喇
無槍無炮無核彈
靠香港人道德潔癖贏得到?
打生打死最後贏到係變番以前個個自私、無恥、向強權屈服埋末良知嘅香港,你要埋我個份啦
依家就係講利益
你要記住美國好撚多共諜
McConnell本身就係親中
依家比人夾尻佢上人權法,你搞獲野
佢一陣又搵D濕尻理由浪住條法案
又係果句,1%機會都唔值得搏
因為搞完係無回報
Agger
可唔可以唔好咁自私、咁虛偽?

人哋加泰都舉左一支旗支持你啦,
香港舉行翻個集會都唔得?
我反而想調返轉問你哋 如果最後美國爸爸同支拿傾掂數 人權法過唔到 你哋係咪會當呢場革命失敗?唔再出嚟抗爭?

我咁問係因為而加好多人將美國變做救世主 冇佢成場革命會玩完咁 的確美國係幫咗我哋好多 就算為利益都好多謝佢 但唔好將冇美國冇國際支持就等於玩完呢個思想傳開去 歷史上絕大部份革命係靠自己贏返嚟

講返加泰 我當初決定走上街 就係為咗公義為咗自己覺得啱嘅事而出嚟 我為咗呢場革命冇咗份工 我知同其他被捕手足根本冇得比 但我想講係認為啱嘅事 就算冇人認同都要做

我唔會怪你哋自私 我知呢個係人性嚟 但唔好將去集會嘅手足講成係鬼 甚至屌開post叫人去集會嘅手足 你唔去咪做文宣講點解我哋要支持加泰 而唔係開post吹風叫人唔好去

要屌我鬼又好 乜撚都好 隨便你哋 個集會我就去撚緊
同意
但已返唔到轉頭...改文宣好似仲可以

樓主
介唔介意聽取呢位巴打建議?

加泰爭議既解決方案
https://lih.kg/1668004
隨便你地 但我唔會參加
入地政府奶共奶到咁,我覺得岩既野咪支持lor
推 同意呢個時候我地自己都搞唔掂 幫加泰真係愛莫能助 如果今次引起反效果 我地點對得住前線手足?
咁點解加泰,
又唔舉行翻個香港集會嘅?

一定係自私、虛偽啦
係呀,我冷血咁做人
好過你大愛比人送入集中營
衰左你仲想奶,奶都無得你奶
True 各有各做
認同搞手頭兩個點
唔洗傾唔傾掂數 你俾中國拖到換屆
下一個出黎推翻哂前任做嘅野

正如侵都推翻過黑鬼啲野
個個諗住乜都唔做 等美國施捨恩賜

咁佢反口大家係唔係就收嗲做中國人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞