加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
樓主打咁大篇野都係想引人笑啫
明明就自撚私都俾你講到要識國際關係要點樣睇局勢 真係笑大人個口
而家出去集會遊行都高風險無回報架,收皮喇散水撚

//香港五大訴求爭取普選,加泰自決爭取獨立,兩者訴求當然與別不同,但既然大家同樣面對警察暴力和政治審訊,在支持普世人權價值的框架下,給予聲援又有何不可?//
堅持搞集會個撚頭根本同林鄭一樣
堅持己見
明明好多反對聲音/分歧
完全唔撚理
國際關係就係講利益
你講依D野就証明你真係咩都唔識
講落你班大愛撚仲未答到點解只搞加泰,唔搞印尼新疆
加泰係自己ON9唔搵國際支持就獨立, 俾政府清算得黎
你點支持佢?

佢地依家係咪真係俾人警暴你都唔知, 撐乜野? 為乜野?
叫你出黎聲援加泰人俾人警暴
學人講利益?你叫人stand with hong kong個陣有冇諗?
傻9冷氣軍師學人講國際關係
叫你出黎反警暴就話左膠大愛
原來樓豬係俾狗打都唔撚會出聲嘅港豬
到底抱住咁自私心態既香港人
係要有幾厚面皮
先仲敢叫外國人stand with hk
Sorry 手快 撳錯負皮
同樣既戇尻論點前面果幾十頁已經論左幾十次
都廢事再駁,你自己追POST
另外香港文宣一早都已經用外國利益前提去做
例如防止極權滲透全世界
唔識既都係自己去追返D文宣,唔好野又唔睇
不停LOOP垃圾論點
原來樓豬同柒婆一樣
唔撚識答就話答左自己追番
得架喇明架喇 有時自撚私真係唔駛咁大聲話人知
細心一想,其實支共出盡奶力,抹黑加泰集會,是因為加泰人的苦難,與香港人十分相似:中央否定地方自決,政治問題法律打壓,重判反抗領袖,中央接管地方政府,黑警以暴製亂。
打擊香港人聲援加泰人,就等於打擊香港人反抗支那。
支共好支持加泰喎
華嬸岩岩出完聲
定係大陸睇唔到華嬸講野?
你都幾似7婆
香港人重覆自己個論點幾百次
都當睇唔到,仲係度扮對話,要人重覆D論點浪費時間
聽完之後一樣係唔會聽,繼續自己打飛機
你條自私撚仲沖出黎食人口水尾
我聽晚就會去嘅,你自己一個係冷氣房打飛機帶風向喇
https://lihkg.com/thread/1670706/page/1
國際關係KOL solomon都出左聲喇
肯收皮未呀冷氣
邊有好多人?黎黎去去得你地班風向撚。
膽小怕事休息撚、目光如豆泛民狗、不斷造神既熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞