加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
割左未
班人真係好撚嘢,做開民主自由最前線,依家選擇性聲援俾外媒督爆咗仲響度辯解,場運動真係可能依班人而玩完,果時同佢地講咁做同lbj一樣班撚樣就話人唔識政治,依家唔該果班人擘大雙眼睇下係邊個搞彎場運動
其實意淫完未?外媒講出香港內有另一種睇法,就急住囉彩,係咪你真係需要借外媒嚟去證明搞加泰集會得到國際支持?
我諗你連反對加泰集會嘅人點解要反對都未清楚,只係急住「拿,我哋都話無事架啦,你哋班反對者仲唔柒出國際」嚟去Claim成功感,核撚突!
輸左法案未
出黎洗地啦
幾時搞個御駕親征搞個主線任務比大家參加
搞清楚反對加泰集會講既係咩先啦
你就真係衝出嚟柒喇
洗地啦軍師
洗地,你辭窮理盡喳?
樓主死全家未
集會搞左出黎啦
輸國際線啦
重唔出黎洗地
輸法案係唔係你負責呀
你答左我先喇,無野駁就駁我夜唔訓呀
你係咁講成功,點成功?
講左咁耐原來個集會有人去就成功?
支持警察集會都有人去,係咪好成功?
我以後會叫曬所有幾十個活躍參與活動既朋友唔好再出黎

你老母一個支持普世價值既加泰集會

講既係人權,警暴,都比你地D含家剷篤灰圍屌

一句咩得罪美國,你老母食屎狗

岩岩完左加泰集會,VP咪又係出黎講野支持香港,屌你老母篤灰食屎狗

搞個籌錢FOR 資出同捐比加泰星火,聊表心意都比你D仆街仔講到呃錢

你老母係咪未撚出過去遊行呀? 搞過活動未呀? 知唔知搞一次集會,遊行要幾錢呀?

睇死你地呢D 撚樣一係五毛,一係出都未出過去既垃圾廢青,再唔係盲出去,水都拎人派既垃圾LA

你老母臭西,我就叫曬D人曬鳩氣唔好出去示威,唔好出去遊行,唔好出去文宣,咩都唔撚好做,攬炒LA仆街

五毛/廢青/垃圾名單 (包括但不限於):
小碎步
歌川國芳
暈低一陣陣
願榮光歸香港
肥龍瘦虎
食屎LA屌你老母
遠交近攻,支那為什麼同要趕絕台灣邦交國
?
死左全家未
我只係睇到人地用事實去報導
有人叫人唔好去集會,因為會影響國際支持
THEN?係事實,人地有無批評
由頭到尾就係你地自已主觀覺得人地屌你自私撚
你地仲好野喇,去完個集會就成班瘋狂打飛機
問你地有咩成功,又答唔出,又係講返集會前果幾句大愛支持自由
你知道國際社會點諗咩,有無政府出聲明話讚揚支持加泰集會呀?
拎一篇路透社中性報道就自己當係証明對家7左
原本件事完左就完左,你話某幾個言論過火BLOCK左佢咪算
跟住就推到成版舊PO,見反對既就係度批鬥,
仲要係文革式我話你係就係
依家邊個搞分化,想搞死場運動?
唔撚bin班水泥隊
下次cc台就唔批不反對通知書架啦
人地唔去你地個集會都要屌
講到唔去你個集會就好似成個運動會失敗
睇到自己個集會咁重要 而家比你地集完會係咪爭到訴求喇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞